Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Goldman Sachs και η BNP Paribas ηγούνται του γύρου χρηματοδότησης ύψους 77,7 εκατ. λιρών της Fnality

Ο νέος γύρος κεφαλαίων πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη αυτού που η εταιρεία αποκαλεί  "πρώτο παγκόσμιο οικοσύστημα διαχείρισης ρευστότητας", το οποίο επιδιώκει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της παραδοσιακής και της ψηφιακής χρηματοδότησης.

Η startup Fnality με έδρα το Λονδίνο συγκεντρώνει 77,7 εκατομμύρια λίρες σε χρηματοδότηση Series B για το σύστημα πληρωμών που βασίζεται σε blockchain, ενώ αναμένει την έγκριση της Τράπεζας της Αγγλίας για να ξεκινήσει τη λειτουργία της.

Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκαν οι Goldman Sachs και BNP Paribas με τη συμμετοχή των DTCC, Euroclear, Nomura και WisdomTree. Οι υφιστάμενοι επενδυτές Banco Santander, BNY Mellon, Barclays, CIBC, Commerzbank, ING, Lloyds Banking Group, Nasdaq Ventures, State Street, Sumitomo Mitsui Banking Corporation και UBS συμμετείχαν επίσης στον γύρο.

Ο νέος γύρος κεφαλαίων πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη αυτού που η εταιρεία αποκαλεί  “πρώτο παγκόσμιο οικοσύστημα διαχείρισης ρευστότητας”, το οποίο επιδιώκει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της παραδοσιακής και της ψηφιακής χρηματοδότησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις