Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Η «κάψουλα» της τουριστικής καινοτομίας, αλλά και υπηρεσίες τηλεϊατρικής νέας γενιάς στο νέο επεισόδιο

Ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος έρχονται το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο

Σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο, ο τρόπος που εξασκούνται τα παραδοσιακά επαγγέλματα ακόμα και σαν αυτό της ιατρικής αλλάζει διαρκώς. Εξ ου και ειδικά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και έπειτα, ο όρος “τηλεϊατρική” μπήκε δυναμικά στις ζωές μας. Στο νέο επεισόδιο του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ»  το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο, θα δούμε το πως χάρη στον πρωτοποριακό διαγνωστικό εξοπλισμό μιας ελληνικής εταιρείας, ο γιατρός μας μπορεί να παρακολουθεί την υγεία μας, ακόμα και εάν βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά.

Ακόμα, στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» θα μάθουμε τα πάντα για τη «κάψουλα» της τουριστικής καινοτομίας, θα γνωρίσουμε την πλατφόρμα που λύνει τα χέρια των προγραμματιστών, ενώ θα ανοίξουμε και τον φάκελο της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Αρχικά, ο Θανάσης Παραθυράς θα μας συστήσει τον «Κύκλωπα» των Startups, δηλαδή τη Cycleops, την πρωτοποριακή εταιρεία που κάνει τη ζωή των επαγγελματική ζωή των προγραμματιστών δέκα φορές πιο εύκολη. Ειδικότερα, η Cycleops επιτρέπει στις εταιρείες να αυτοματοποιήσουν τη ροή των εργασιών τους (workflow) μέσα σε λίγα λεπτά. Με αυτόν ον τρόπο, κάθε εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα το δικό της software με βάση τις δικές της ανάγκες.

Στη συνέχεια της εκπομπής η Κατερίνα Σαριδάκη θα μας μιλήσει για τη «Κάψουλα» της τουριστικής καινοτομίας ή αλλιώς για το CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, μια πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η οποία έχει ως στόχο τη δικτύωση των Startups που δραστηριοποιούνται στην τουριστική αγορά με ηγετικές εταιρείες και επενδυτές του χώρου, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στη δημιουργία υπεραξίας για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Μέσω του προγράμματός δίνεται η δυνατότητα στους νέους επιχειρηματίες να αναβαθμίσουν τις τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις τους, οι οποίες παρέχουν καινοτόμες λύσεις στον κλάδο του ταξιδιού και της φιλοξενίας.

Έπειτα, θα γνωρίσουμε τον Χρήστο Νίκα, Founder και CEO της Emergency Help της εταιρείας που καινοτομεί και πρωτοπορεί στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας. Ειδικότερα, η Emergency Help προσφέρει υπηρεσίες ασθενοφόρων και αερομεταφορών καθώς και υπηρεσίες τηλεϊατρικής νέας γενιάς. Όσον αφορά τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής, η εταιρεία προσφέρει ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο αξιολόγησης στους ασθενείς απομακρυσμένα, η ακόμα και μέσα από το σπίτι τους με διαγνωστικό εξοπλισμό.

Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Πέτρο Ζιώγα, Co-founder και CTO της Hosthub, της «έξυπνης» πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης. Πιο αναλυτικά, με τη χρήση των υπηρεσιών της Hosthub οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης μπορούν να προσφέρουν τα ακίνητά τους σε πολλά κανάλια και διεθνείς πλατφόρμες ταυτόχρονα, καθώς και να διαχειρίζονται τις κρατήσεις και τη διαθεσιμότητα χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.

Φυσικά, όποιος το επιθυμεί μπορεί να δει το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL.

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις