Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στον όμιλο Surprice επενδύει το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR

Ο όμιλος Surprice δραστηριοποιείται στον τομέα της βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτων, μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου franchise η διαχείριση και λειτουργία του οποίου υποστηρίζεται από μια εσωτερικά αναπτυγμένη τεχνολογική πλατφόρμα που συνδέει το δίκτυο με παγκόσμιους διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

 

 

Στον όμιλο εταιρειών Surprice επενδύει το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR με στόχο να υποστηρίξει την περαιτέρω διεθνή στρατηγική του επέκταση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Surprice δραστηριοποιείται στον τομέα της βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτων, μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου franchise η διαχείριση και λειτουργία του οποίου υποστηρίζεται από μια εσωτερικά αναπτυγμένη τεχνολογική πλατφόρμα που συνδέει το δίκτυο με παγκόσμιους διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς πράκτορες. Ο όμιλος έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο που αριθμεί πάνω από 40 franchisees με παρουσία σε 32 χώρες (21 στην Ευρώπη, 4 στην Ασία, 4 στην Αφρική και 3 στην Αμερική), σε περισσότερες από 150 τοποθεσίες και διαχειρίζεται ένα συνολικό στόλο άνω των 8.000 αυτοκινήτων.

Επιπλέον, ο Όμιλος λειτουργεί απευθείας 3 σταθμούς rent-a-car (RaC) στην Ελλάδα που βρίσκονται σε Αθήνα, Ηράκλειο και Χανιά ως μέρος του δικτύου franchise της Surprice.

Το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR είναι ένα επενδυτικό ταμείο που υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF), την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΑΤΕ).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις