Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

iPhone 16: Μια σημαντική αναβάθμιση θα έχουν τα απλά μοντέλα

Τα νέα μοντέλα iPhone 16 θα έχουν κάποιες αλλαγές που αναμένεται να διευκολύνουν τους κατόχους τους.

Τα νέα απλά μοντέλα iPhone που αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά, θα έχουν μια σημαντική αναβάθμιση, σύμφωνα με το MacRumors.

Ο Jeff Pu, ένας ιδιαίτερα αξιόπιστος αναλυτής έδωσε νέες πληροφορίες για τα σχέδια της Apple. Σε σημείωση του προς την Haitong International Securitiesο εν λόγω αναλυτής αποκάλυψε ότι όλα τα μοντέλα iPhone 16 θα διαθέτουν 8GB RAMΑυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει περισσότερη μνήμη στα απλά iPhone και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες επιδόσεις και πιο ομαλό multitasking.

Έτσι λοιπόν σε σύγκριση με τα σημερινά μοντέλα το μέγεθος της μνήμης RAM θα διαμορφωθεί ως εξής:

iPhone 15:6 GB

iPhone 16:8 GB

==============

iPhone 15 Plus: 6GB

iPhone 16 Plus: 8GB

=============

iPhone 15 Pro: 8GB

iPhone 16 Pro: 8GB

==============
iPhone 15 Pro Max: 8GB

Wi-Fi 6E

Σημειώνεται ότι εκτός από τη μνήμη RAM, ο Pu αποκάλυψε και την αναβάθμιση στο hardware των απλών iPhone 16 και συγκεκριμένα τη μετάβαση και στο Wi-Fi 6E. Το iPhone 16 και iPhone 16 Plus υποστηρίζουν το Wi-Fi 6E, το οποίο λειτουργεί με τη ζώνη των 6 GHz, επιτρέποντας μεγαλύτερες ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης και μειωμένες παρεμβολές σήματος με συμβατό δρομολογητή.

Τι θα ισχύει τελικά στα νέα μοντέλα iPhone 16 θα φανεί το Σεπτέμβριο όταν η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και να κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα iPhone.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις