Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Ο Πάνος Παπαδόπουλος από το Marathon VC, η νέα εποχή στην ναυτιλία και δυνατές ειδήσεις!

Ο Πάνος Παπαδόπουλος του Marathon Venture Capital, ο Δρ. Νίκος Κανόπουλος, της Brite Solar, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος της DeepSea Technologies και ο Βασίλης Τσώλης της Cognitiv+ στο νέο επεισόδιο αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος έρχονται αυτό το Σάββατο και σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30 στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL με ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο με δυνατούς καλεσμένους.

Ένας από τους πιο δυνατούς «παίκτες» του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας, ο Εταίρος του Marathon Venture Capital, Πάνος Παπαδόπουλος, θα μας αναλύσει το επενδυτικό πεδίο για τις Startups το 2024. Το Marathon VC αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 100 εκατ. ευρώ, ενώ έχει αναδείξει και μερικές από τις κορυφαίες ελληνικές Startups όπως η Augmenta που εξαγοράστηκε από τον διεθνή κολοσσό CNH Industrial για 110 εκατομμύρια δολάρια. Ο Πάνος Παπαδόπουλος θα μας αποκαλύψει το παρασκήνιο της εξαγοράς, ενώ θα μας πει και το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι Startuppers όταν έρχονται να ζητήσουν χρηματοδότηση.

Στη συνέχεια του επεισοδίου ο Δρ. Νίκος Κανόπουλος, Founder και CEO της Brite Solar, της εταιρείας που αναπτύσσει τα ηλιακά πάνελ του μέλλοντος, μας φέρνει δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις! Για πρώτη φορά θα μας μιλήσει για το πώς κατάφερε να κλείσει την χρηματοδότηση των 8,6 εκατ. εύρω, είδηση που είχε γράψει πρώτο το Startupper. Ακόμα, ο κ. Κανόπουλος θα μας μιλήσει για τα σχέδια της Brite Solar για την ανάπτυξη ενός νέου εργοστάσιου στην Πάτρα.

Ο επόμενος καλεσμένος μας θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της DeepSea Technologies, της εταιρείας που φέρνει τη νέα εποχή στη ναυτιλία. Ο κ. Κυριακόπουλος θα μας πει τα πάντα για το success story της εξαγοράς της εταιρείας του από τον ιαπωνικό όμιλο Nabtesco, αλλά και για το πως η καινοτομία φέρνει λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα της ναυτιλίας.

Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Βασίλη Τσώλη, Founder και CEO της Cognitiv+, της εταιρείας που μέσω της τεχνολογίας βοηθάει τους επαγγελματίες να καταλάβουν τα έγγραφα και τις συμβάσεις, χωρίς καν να χρειαστεί να τα διαβάσουν. Έχοντας και ο ίδιος μεγάλη πείρα πάνω στους τομείς της τεχνολογίας και της νομικής, θα μας εξηγήσει το γιατί είναι καιρός οι δικηγόροι και τα δικηγορικά γραφεία να αλλάξουν τον τρόπο που δουλεύουν, κάτι στο οποίο σίγουρα μπορεί να βοηθήσει η τεχνητή νοημοσύνη!


ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel

Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις