Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TikTok: To Boximator αλλάζει τα δεδομένα στον έλεγχο κίνησης σε βίντεο που δημιουργούνται από AI

Γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ στατικών εικόνων και δυναμικών βίντεο με λεπτομερή έλεγχο κίνησης.

Το Boximator του TikTok, που αναπτύχθηκε από την ByteDance, αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο στον τομέα των βίντεο που δημιουργούνται από AI, προσφέροντας στους χρήστες μια νέα εμπειρία στον έλεγχο κίνησης των αντικειμένων μέσα στα βίντεο. Γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ στατικών εικόνων και δυναμικών βίντεο με λεπτομερή έλεγχο κίνησης.

Το Boximator επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν αντικείμενα σε μια εικόνα σχεδιάζοντας πλαίσια γύρω τους. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την τελική θέση ενός αντικειμένου ή ολόκληρη τη διαδρομή της κίνησης σε πλαίσια χρησιμοποιώντας πρόσθετα πλαίσια και γραμμές, αποφεύγοντας την ανάγκη για λεπτομερείς περιγραφές κειμένου.

Λειτουργεί ως plug-in και ενσωματώνεται απρόσκοπτα με υπάρχοντα μοντέλα σύνθεσης βίντεο χωρίς να μεταβάλλει τις βασικές δυνατότητές τους. Αυτό επιτρέπει τη διατήρηση της ποιότητας του βίντεο ενώ προσθέτει λειτουργίες ελέγχου της κίνησης.

Το εργαλείο δημιουργεί ορατά πλαίσια οριοθέτησης γύρω από αντικείμενα σε κάθε πλαίσιο. Αυτό απλοποιεί τη διαδικασία εκπαίδευσης και ενισχύει την ικανότητα του μοντέλου να κατανοεί την κίνηση του αντικειμένου. Επίσης, επιτυγχάνει κορυφαία ποιότητα βίντεο, μετρούμενη με βαθμολογίες απόστασης βίντεο Fréchet (FVD) και προσφέρει απαράμιλλη δυνατότητα ελέγχου κίνησης. Έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ευθυγράμμιση κίνησης των βασικών μοντέλων, καθιστώντας την προτιμώμενη επιλογή στις αξιολογήσεις των χρηστών.

Η εισαγωγή του Boximator σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς πιο ευέλικτες πλατφόρμες δημιουργίας βίντεο. Βοηθά τους δημιουργούς περιεχομένου που επιδιώκουν να ζωντανέψουν εικόνες με ακριβή έλεγχο των κινήσεων των αντικειμένων, ενισχύοντας τον ρεαλισμό και τη δημιουργικότητα των βίντεο που δημιουργούνται από AI.

Η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν βίντεο σύμφωνα με το ακριβές όραμά τους, προσφέροντας ευελιξία, φιλικότητα προς το χρήστη και υψηλή ποιότητα βίντεο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις