Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Microsoft for Startups: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Azure Open AI Startup Accelerator, σε συνεργασία με τo Endeavor Greece και το Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας

Στις 13 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί το Microsoft for Startups Discovery Day που θα δώσει πληροφορίες για το πως το Microsoft for Startups Founders Hub βοηθά στην αγορά με υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης, υποστήριξη από ειδικούς και κρίσιμες τεχνολογίες που αυξάνουν την επιτυχία μιας startup, καθώς και τα οφέλη για κάθε στάδιο της ανάπτυξης της startup

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Azure Open AI Startup Accelerator, της Microsoft for Startups σε συνεργασία με τo Endeavor Greece και το Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.
Οι 10 νεοσύστατες επιχειρήσεις παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης, υποστηριζόμενες από VC, που θα επιλεγούν, θα κληθούν πρωτίστως να επιλύσουν πραγματικά προβλήματα. Ο επιταχυντής επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η βελτιστοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού, η καινοτομία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.
Επίσης, θα αποκτήσουν πρόσβαση στους πόρους της Microsoft και θα λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση, τεχνική κατάρτιση και ένα τεράστιο δίκτυο που παρέχεται από τη Microsoft. Τέλος θα γίνουν μέλη μιας επαναστατικής κοινότητας και θα κάνουν συνεργασίες με άλλες νεοσύστατες επιχειρήσεις και ειδικούς του κλάδου.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 30 Μαρτίου
Στις 13 Μαρτίου στο Μέγαρο Καρατζά, θα πραγματοποιηθεί το Microsoft for Startups Discovery Day που θα δώσει πληροφορίες για το πως το Microsoft for Startups Founders Hub βοηθά στην αγορά με υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης, υποστήριξη από ειδικούς και κρίσιμες τεχνολογίες που αυξάνουν την επιτυχία μιας startup, καθώς και τα οφέλη για κάθε στάδιο της ανάπτυξης της startup. Θα υπάρξει επίσης, ένα Keynote AI που αποκαλύπτει την τέχνη του δυνατού σε σχέση με τα εργαλεία τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης και Generative AI που διατίθενται σε νεοσύστατες επιχειρήσεις μέσω του Founders Hub. Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λανσαριστεί τοAzure OpenAI Startup Accelerator με ένα αποκλειστικό εργαστήριο εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με τις σύγχρονες εφαρμογές GenAI και τα όσα έμαθαν οι συνεργάτες της Microsoft που πρωτοστατούν στον χώρο σε όλο τον κόσμο. Θα εξεταστεί το πρόγραμμα , τα κριτήρια επιλογής και οι πληροφορίες αίτησης .

Ποιοι πρέπει να παρευρεθούν:

-Ιδρυτές startup
-Υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων νεοφυών επιχειρήσεων
-Μηχανικοί εκκίνησης
-Startup Investors

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να μάθουν για το πώς οι εφαρμογές που υποστηρίζονται από AI μπορούν να ενσωματωθούν γρήγορα και με ασφάλεια σε υπάρχουσες λύσεις με το Microsoft AI Studio , την υπηρεσία Azure OpenAI Service , το Microsoft Fabric και το Microsoft Copilot studio. Θα ανακαλύψουν τα επιχειρηματικά και τεχνολογικά πλεονεκτήματα της συμμετοχής στο Microsoft for Startups Founders Hub και θα κατανοήσουν τα κριτήρια καταλληλότητας και τον τρόπο υποβολής αίτησης για το Founders Hub και το Azure OpenAI Startup Accelerator.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις