Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκλειδώστε το cash flow της επιχείρησής σας με το Scale Up Your Cash & Value Workshop

Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το workshop που προσφέρει σε επιχειρηματίες και leaders καινοτόμες γνώσεις για να δομήσουν και να οργανώσουν πιο αποδοτικά το cash flow τους, και να αυξήσουν την αξία της εταιρείας τους

To Scale Up Your Cash & Value Workshop με facilitator τον Κωνσταντίνο Λαύκα, τον μοναδικό πιστοποιημένο Scaling Up Coach και ExO Ambassador & Coach στην Ελλάδα, βοηθά τις επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν την οικονομική τους δυναμική και να βελτιώσουν ραγδαία τα έσοδά και την αξία τους.

Ο Κωσταντίνος Λαύκας, ο οποίος είναι επίσης co-founding partner της Uni.Fund και initiator της MicroGlobals, σημειώνει για το Scale Up Your Cash & Value Workshop:

“Η πιο σημαντική ευθύνη της ηγετικής ομάδας και το μοναδικό κρίσιμο KPI είναι η αύξηση του value της εταιρείας, κάτι που συνδέεται άρρηκτα με την απόλυτη κατανόηση και αποτελεσματική διαχείριση του cash flow!”

Η agenda του Scale Up Your Cash & Value Workshop έχει βασιστεί σε καινοτόμα εργαλεία και στρατηγικές που χρησιμοποιούν μεγάλες πολυεθνικές και κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Χρησιμοποιώντας τις συγκεκριμένες τεχνικές, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες μπορούν να αυξήσουν:
– τα κέρδη της επιχείρησής τους κατά 45%

– το ηθικό της ομάδας τους κατά 50%

– το μηνιαίο cash flow τους κατά 60%

– το προσωπικό εισόδημά τους κατά 30%

Το workshop είναι ολοήμερο και θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2024 στο Impact Hub. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, scaleup founders, senior managers και C-level στελέχη οργανισμών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και την agenda στη σελίδα του Scale Up Your Cash & Value Workshop.

Ισχύει Early Bird Offer για συμμετοχές μέχρι τέλος Απριλίου.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Λαύκας

Ο Κωνσταντίνος Λαύκας έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε ανώτερες και C-level διοικητικές θέσεις, σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το προσωπικό του στυλ ηγεσίας είχε καθοριστικό ρόλο στην επιθετική παγκόσμια επέκταση ελληνικών πολυεθνικών οργανισμών, κυρίως μέσα από οργανική ανάπτυξη και projects εξαγοράς.

Έχει συμμετάσχει ενεργά στον μετασχηματισμό επιχειρηματικών μοντέλων, τον επανασχεδιασμό προϊόντων/υπηρεσιών, αλλά και την εισαγωγή καινοτόμων πλαισίων ανάπτυξης.

Τα τελευταία χρόνια, ο Κωνσταντίνος Λαύκας έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον του στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και βοηθά εταιρείες να Αναπτυχθούν Δυναμικά εφαρμόζοντας την μεθοδολογία Scaling Up.

Επιπλέον, επεκτείνει συνεχώς την κοινότητα των Exponential Organizations (Εκθετικοί Οργανισμοί) σε συνεργασία με την κύρια ομάδα στις ΗΠΑ, αναλύοντας και χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές από τις unicorn εταιρείες.

Ο Κωνσταντίνος Λαύκας διαθέτει εντυπωσιακές σπουδές σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου, όπως τo IMD Business School της Λωζάνης, το Insead Business School στο Παρίσι και το University of Stanford στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις