Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Μια «γεύση» από το μέλλον στο νέο επεισόδιο

Ο τηλεοπτικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κλείνει έναν χρόνο παρουσίας στη συχνότητα του ΟΝΕ CHANNEL και το γιορτάζει με το πιο "future-ready" επεισόδιο

Έναν χρόνο δυναμικής παρουσίας στους τηλεοπτικούς «αιθέρες» κλείνει ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ και το γιορτάζει με το πιο “future-ready” επεισόδιο!

Η πρώτη και μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που θέτει την καινοτομία σε πρώτο πλάνο φτάνει τα 50 επεισόδια!

Έχοντας «γεννηθεί» μέσα από την οικογένεια του Startupper, ο τηλεοπτικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ ήρθε στους δέκτες μας πριν από έναν χρόνο μέσα από τη φιλόξενη συχνότητα του ΟΝΕ CHANNEL με στόχο να μας κάνει να ερωτευτούμε την επιχειρηματικότητα. Και τα κατάφερε!

Μέσα από 50 μοναδικά επεισόδια, γεμάτα, τεχνολογία, πάθος, επιτυχία, γνώση και μπόλικη τεχνολογία ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ ήταν και είναι η καλύτερη σας συντροφιά τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, φροντίζοντας πάντα να στηρίζει έμπρακτα την ελληνική επιχειρηματικότητα δίνοντας φωνή στις Startups και τους κορυφαίους εκπροσώπους του οικοσυστήματος καινοτομίας και τεχνολογίας.

Παραμένοντας πιστός στο ραντεβού του με το οικοσύστημα των Startups, ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ έρχεται αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ΟΝΕ CHANNEL με ένα νέο επεισόδιο βγαλμένο από το… μέλλον! Τι εννοούμε; Πρώτον, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το πως μοιάζει ο κόσμος μέσα από το Apple Vision Pro, το οποίο δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη παρά μόνο στις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ. Γιώργος Παπαγιαννάκης, Co-founder και CEO της ORamaVR, θα μας δείξει μεταξύ άλλων το πως χρησιμοποιεί αυτό το απίστευτο VR headset της Apple για να εκπαιδεύσει τους χειρουργούς νέας γενιάς.

Έπειτα, στην παρέα μας θα βρίσκεται η Μαριάνθη Φραγκοπούλου, η σπουδαία Ελληνίδα πυρηνική φυσικός που μετρά συνεργασίες με «γίγαντες» της διαστημικής τεχνολογίας, όπως η NASA και η Space X. Η εταιρεία της κ. Φραγκοπούλου, η Herado, έχει δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο ατομικό δοσίμετρο ακτινοβολίας, το οποίο έχει ταξιδέψει σε ιστορικές διαστημικές αποστολές όπως το Artemis 1.

Στη συνέχεια του επεισοδίου, θα γνωρίσουμε τον Σωτήρη Κόκκινο, Co-founder και CEO της FEAC Engineering, η οποία μέσω της high tech προσομοίωσης βοηθάει τις εταιρείες να φτιάξουν το καλύτερο δυνατό προϊόν.

Τέλος, θα μιλήσουμε με τον Γιάννη Ζήση, Founder και CEO της Savy.gr, η οποία προσφέρει το ιδανικό εργαλείο σύγκρισης τιμών για επιχειρήσεις.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

 

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις