Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

SAP: Έτος ανάπτυξης το 2017

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα, επιλέγουν τις προτάσεις – λύσεις της SAP για την βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών τους, αλλά και την επίτευξη των στόχων τους προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το 2017, η εταιρεία να καταγράψει σημαντική διεύρυνση της πελατειακής της βάσης για το 2017 και δυναμική ανάπτυξη της θέσης της στην ελληνική αγορά, με προσθήκη εταιρειών στο πελατολόγιο της, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται κορυφαίοι όμιλοι εταιρειών όπως η Βιοχάλκο, o Όμιλος Τιτάν, ο ΟΠΑΠ, o Όμιλος Μαϊλλης και o Όμιλος Eurobank.

Το 2017 αναμφίβολα ήταν για την SAP έτος ανάπτυξης, καθώς κατόρθωσε να βελτιώσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά. Συγκεκριμένα, η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας προήλθε σε σημαντικό βαθμό και από τους νέους πελάτες της εταιρείας, οι οποίοι επιλέγουν συστηματικά λύσεις SAP για την βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών τους και την επίτευξη των στόχων τους προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

“Τα τελευταία χρόνια η SAP σημειώνει σταθερά μια ανοδική πορεία με ισχυρές οικονομικές επιδόσεις. Η στήριξη των πελατών μας που συνεχίζουν να επενδύουν στις λύσεις SAP, αλλά και οι νέοι μας πελάτες που αναγνωρίζουν την αξία των εφαρμογών μας στην περαιτέρω ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητά τους, έχουν συμβάλλει ώστε σήμερα η SAP να κυριαρχεί στην ελληνική αγορά. Συνεχίζουμε δυναμικά να υλοποιούμε τη στρατηγική μας με μακρόπνοο στόχο να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων“, ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλο της SAP Ελλάδος Κύπρου και Μάλτας, Ανδρέας Ξηρόκωστας.

Τις λύσεις SAP, το 2017, εμπιστεύτηκαν οι: Οικογένεια Στεργίου, Kafea Terra Food & Drinks, Όμιλος Folli Follie, Dixons South-East Europe – Κωτσόβολος, Mύλοι Κεπενού, Τυράς – Ελληνικά Γαλακτοκομεία, ενώ ευοίωνες είναι οι προβλέψεις της εταιρείας για περαιτέρω διεύρυνση της πελατειακής της βάσης κατά το 2018.

Θετικές οι εκτιμήσεις για το 2018

Οι προβλέψεις της εταιρείας, για το 2018, κάνουν λόγο για περαιτέρω διεύρυνση της πελατειακής της βάσης, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η SAP ξεκίνησε το 2018 με ένα πολύ δυνατό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει λύσεις, για το cloud , το οποίο κατά την προηγούμενη χρονιά αναπτύχθηκε σε σημαντικό βαθμό από την εταιρεία, με τις λύσεις SAP Hybris, SAP SuccessFactors και SAP Αriba.

Οι λύσεις SAP Leonardo και SAP S/4HANA, εξελίσσονται περαιτέρω το 2018, με στόχο τη διερεύνηση του κύκλου εργασιών της εταιρείας και την παραμονή της στην κορυφή του τομέα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Σημειώνεται, τέλος, πως το θέμα της φετινής διοργάνωσης της εταιρείας SAP NOW 2018-The Intelligent Enterprise: Going From Thinking to Doing, συνδέεται με την στρατηγική κατεύθυνσης της εταιρείας για το 2018, καθώς και τους στόχους που έχει θέσει η SAP, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις