Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Λάπτοπ φορτίζει ηλεκτρικό όχημα σε 60 λεπτά!

Ένα διαφορετικό πείραμα πραγματοποίησε η HONOR, με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων επαγγελματικών λάπτοπ της HONOR, HONOR Magic Book series (14 & 15) στα οποία με μια μόνο φόρτιση, η ισχυρή μπαταρία τους διαρκεί 10 ώρες non stop χρήσης.

Με τα νέα λάπτοπ, κατάφερε να φορτίσει πλήρως μέσα σε 60 λεπτά ένα όχημα, το οποίο διέσχισε απόσταση 5 χιλιομέτρων! Μέσα σε 60 λεπτά, ηλεκτρική ενέργεια ισχύος 180Wh φόρτισε το ηλεκτρικό όχημα.

“Είναι συναρπαστικό να δούμε πόσο μακριά έχει φτάσει η τεχνολογία της μπαταρίας και είναι απίστευτο να σκεφτεί κανείς ότι μια τέτοια μπαταρία μπορεί να συσκευάζεται στον φορητό υπολογιστή που είναι πολύ λεπτός”, δήλωσε ο Δρ. James Brighton μέλος της ομάδας που διεξήγαγε το πείραμα.

Τα business laptops της HONOR , HONOR Magic Book 14 & Honor Magic Book 15, έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά και τον Απρίλιο αναμένονται και στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη σειρά laptop αποτελεί μέρος του νέου οικοσυστήματος της εταιρείας μαζί με το HONOR Magic Watch 2 , το HONOR 9X καθώς και τα υπόλοιπα smart προϊόντα της εταιρίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις