Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ακυρώνεται και το Slush 2020 λόγω της πανδημίας

Το Slush, το ετήσιο συνέδριο startup επιχειρηματικότητας το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 19-20 Νοεμβρίου 2020 στο Ελσίνκι, ακυρώθηκε “λόγω της πανδημίας του COVID-19”. Τώρα, οι διοργανωτές σχεδιάζουν να “βοηθήσουν τους founders με νέους τρόπους”, όπως αποκάλυψε ο Miika Huttunen, CEO του Slush.

“Προχωρώντας, οι προσπάθειές μας θα επικεντρωθούν στην εξεύρεση των καλύτερων δυνατών τρόπων για να βοηθήσουμε τους ιδρυτές σε αυτή την δύσκολη κατάσταση”, δήλωσε ο Huttunen. “Για παράδειγμα, εργαζόμαστε ήδη πάνω σε νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνδέσουμε νεοφυείς επιχειρήσει με επενδυτές και να διευκολύνουμε τη συνεργασία μεταξύ μεγάλων εταιρειών και Startups. Θέλουμε να είμαστε εδώ για τις νεοφυείς επιχειρήσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, και τώρα χρειάζεται βοήθεια περισσότερο από ποτέ”.

Το Slush αναμένεται να επιστρέψει το 2021 και μέχρι τότε οι διοργανωτές εργάζονται για τη δημιουργία online υπηρεσιών και προϊόντων. Η πώληση εισιτηρίων για το φετινό event δεν είχε ξεκινήσει ακόμα, επομένως η ακύρωση έγινε έγκαιρα και δεν θα χρειαστεί να γίνουν επιστροφές χρημάτων.

Το Slush είναι μία από τις πολλές εκδηλώσεις που ακυρώθηκαν φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας. Τον Φεβρουάριο ανακοινώθηκε η ακύρωση του φετινού MWC, στη συνέχεια ακυρώθηκαν οι μεγάλες εκδηλώσεις SXSW και Collision, ενώ ακυρώθηκαν επίσης το F8 του Facebook, το Game Developers Conference , ένα από τα μεγαλύτερα gaming event παγκοσμίως και το ετήσιο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Τώρα η ακύρωση του Slush, δείχνει ότι πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση μέχρι το τέλος τους έτους.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις