Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σε 3K Investment Partners μετονομάζεται η ING ΑΕΔΑΚ

Σε αλλαγή της επωνυμίας της σε 3K Investment Partners προχώρησε η ING ΑΕΔΑΚ, μετά την εξαγορά των μετοχών της από την 3Κ Επενδυτική ΑΕ η οποία ανήκει σε ομάδα Ελλήνων επενδυτών υπό τους Γεώργιο Κουφόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΔΑΚ και τους επιχειρηματίες Τάκη Κανελλόπουλο και Γιάννη Καματάκη.

Η 3K Investment Partners αντιπροσωπεύει την ING Investment Management στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε σχέση με τους ΟΣΕΚΑ της ING IM με έδρα το Λουξεμβούργο. Επιπλέον, συνεχίζει να διαχειρίζεται τα τρία ελληνικά αμοιβαία κεφάλαια, να συνεργάζεται με την ING Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής, καθώς επίσης και να εξυπηρετεί τα δίκτυα διάθεσης των ΟΣΕΚΑ ING Λουξεμβούργου στην Ελλάδα.

Τα αμοιβαία κεφάλαια που διαχειρίζεται η 3K Investment Partners και έχουν έδρα στην Ελλάδα αλλάζουν επίσης επωνυμία, χωρίς να υπάρχει καμία μεταβολή στην επενδυτική τους πολιτική. Συγκεκριμένα:
– Το ING A/K Μετοχικό Εσωτερικού μετονομάζεται σε 3Κ Α/Κ Μετοχικό Εσωτερικού.
– Το ING A/K Μικτό μετονομάζεται σε 3Κ Α/Κ Μικτό.
– Το ING A/K Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Βραχυπρόθεσμων Διαθεσίμων μετονομάζεται σε 3Κ Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Βραχυπρόθεσμων Διαθεσίμων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η αλλαγή επωνυμίας δεν επιφέρει αλλαγή στη λειτουργία της εταιρείας, η οποία διατηρεί την προσήλωσή της στην επίτευξη ελκυστικών αποδόσεων και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η η πλήρης επωνυμία της εταιρείας είναι 3K Investment Partners Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις