Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 10 εκατ. δολαρίων για την ιταλική Eggtronic

Η ιταλική Eggtronic, Startup η οποία αναπτύσσει προϊόντα ασύρματης φόρτισης, όπως ασύρματους φορτιστές, Power Banks και Adapters, εξασφάλισε χρηματοδότηση Α’ Γύρου, ύψους 10 εκατ. δολαρίων, από την Rinkelberg Capital.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε από τον Igor Spinella στην Modena της Ιταλίας, έχει σήμερα γραφεία και εγκαταστάσεις παραγωγής στις ΗΠΑ, την Ιταλία και την Κίνα. Το προϊόν για το οποίο είναι πιο δημοφιλής, είναι ο ασύρματος φορτιστής λάπτοπ και τα ασύρματα ακουστικά της.

Η Eggtronic δεν παράγει όμως μόνο αυτά – η εταιρεία δραστηριοποιείται ως B2B προμηθεύοντας διάφορες εταιρείες με τα προϊόντα της. Σύμφωνα με την ίδια, τα “white-label” προϊόντα της λειτουργούν ως ένας άμεσος τρόπος να φανεί στην αγορά το τι μπορεί να κάνει. Εκτός αυτού, της προσφέρουν έσοδα τα οποία μπορούν να επενδυθούν εκ νέου σε Έρευνα και Ανάπτυξη, για ένα καλύτερο “ασύρματο μέλλον”.

Η Eggtronic θα χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για να αναπτύξει ένα νέο τμήμα ολοκληρωμένων κυκλωμάτων εντός της εταιρείας, στοχεύοντας σε αποδοτικότερους μετασχηματιστές ισχύος. H εταιρεία ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή, η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης που έχει αναπτύξει θα υιοθετηθεί παγκοσμίως ως νέο βιομηχανικό πρότυπο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις