Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ινδική logistics SaaS Startup FarEye άντλησε 13 εκατ. δολάρια για καλύτερες παραδόσεις

Περισσότερες από 150 εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και delivery παγκοσμίως χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Ινδικής Startup logistics FarEye, προκειμένου να βρουν τον βέλτιστο τρόπο αποστολής αντικειμένων στους πελάτες τους. Μάλιστα, η εταιρεία προ ημερών άντλησε το ποσό των 13 εκατομμυρίων δολαρίων, που εντάσσεται σε 4ο γύρο χρηματοδότησης συνολικού ύψους 37,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η FarEye ξεκίνησε την διαδικασία του εν λόγω κύκλου χρηματοδότησης μόλις τον περασμένο Απρίλιο, καταφέρνοντας να προσελκύσει ενδιαφερόμενους χρηματοδότες του μεγέθους και της σημασίας των Microsoft M12, Eight Roads Ventures, Honeywell Ventures και SAIF Partners.

Η FarEye βοηθά τις εταιρείες να ενορχηστρώσουν, να παρακολουθήσουν και να βελτιστοποιήσουν την συνολικότερη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας τους. Για παράδειγμα, όταν ένας πελάτης παραγγείλει πίτσα, τότε το εστιατόριο που έλαβε την παραγγελία χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της FarEye, καταφέρνει να ενημερώσει ταχύτατα τον πελάτη σχετικά με τον χρόνο που απαιτείται έως ότου η παραγγελία ολοκληρωθεί και παραδοθεί στα χέρια του. Βέβαια, προκειμένου αυτή η ενημέρωση να είναι απόλυτα ακριβής η FarEye βοηθά εν προκειμένω τις αλυσίδες πίτσας να αξιολογήσουν μια πληθώρα από επιμέρους τμήματα. Για παράδειγμα, πόσοι επιφορτισμένοι με την διαδικασία παράδοσης βρίσκονται κοντά, αυτοί έχουν την δυνατότητα να προβούν σε συγκεντρωτικές παραδόσεις; Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός προϊόντων ή και παραγγελιών που μπορεί να μεταφέρει; Πόσο έμπειρο είναι το άτομο παράδοσης; Ποια είναι η καλύτερη διαδρομή για να προσεγγίσει τον πελάτη;

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις