Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mercuryo: Η “Stripe των κρυπτονομισμάτων” είναι εδώ και είναι ευρωπαϊκή

Η Mercuryo.io, Startup από την Εσθονία που έχει στόχο να γίνει κάτι αντίστοιχο με τη Stripe αλλά στα κρυπτονομίσματα, σήκωσε 2,5 εκατ. ευρώ από την Target Global.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2018 στο Ταλίν, προσφέρει ένα ψηφιακό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για καθημερινή χρήση αλλά και B2B λύσεις για διασυνοριακές πληρωμές, εικονικούς λογαριασμούς, εταιρικές πληρωμές κ.ο.κ. Για να το κάνει αυτό, συνεργάζεται με διάφορες ευρωπαϊκές Fintech εταιρείες και ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων όπως τα Bitfinex, BitForex, BTC-Alpha και OKEx.

Σε δελτίο τύπου, η Mercuryo.io αναφέρει ότι το προηγούμενο εξάμηνο κατάφερε να πετύχει ανάπτυξη x20, ξεπερνώντας τους 200.000 χρήστες. Με τη νέα χρηματοδότηση, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί σε Ευρώπη, Αφρική και Λατινική Αμερική. Αυτή τη στιγμή, εκτός από το Ταλίν, η Mercuryo έχει παρουσία και στο Λονδίνο. Πέραν της γεωγραφικής επέκτασης, η εταιρεία ετοιμάζει και κάποια νέα προϊόντα όπως “παραδοσιακές”, πλαστικές κάρτες κρυπτονομισμάτων, που μπορεί ο καθένας να έχει στο πορτοφόλι του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις