Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο mobile app του “eNikos” από την Upcom

Η Upcom.eu ανέλαβε και υλοποίησε τη νέα ανανεωμένη mobile εφαρμογή του ειδησεογραφικού portal “eNikos”, για χρήστες IOS και Android.

Τα ζητούμενα του eNikos για το app αφορούσαν την ταχύτητα, την άριστη ανταποκρισιμότητά του στις διάφορες κινητές συσκευές και, τέλος, την δυνατότητα άμεσης αποστολής καταγγελίας από τον χρήστη προς το portal και τους δημοσιογράφους.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, η Upcom δούλεψε σε Native IOS και Native Android και παρέδωσε ένα εξαιρετικά γρήγορο και αξιόπιστο application που πληροί όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά μίας σύγχρονης και ευέλικτης mobile εφαρμογής.

To νέο χαρακτηριστικό άμεσης αποστολής καταγγελίας, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να στείλει την καταγγελία του σε μορφή κειμένου αλλά και φωτογραφίας απευθείας από τη βιβλιοθήκη της συσκευής του εύκολα και απλά.

Η επιλογή μεγέθους γραμματοσειράς καθώς και η διαμόρφωση της αρχικής σελίδας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε αναγνώστη αποτελούν επίσης δύο σημαντικά και εύχρηστα χαρακτηριστικά.

Η νέα εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για ελεύθερη λήψη και εγκατάσταση από το Play Store για χρήστες Android συσκευών εδώ https://cutt.ly/lfYCUn8 και από το App Store για χρήστες iPhone/iPad εδώ https://cutt.ly/kfYCIJE

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις