Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα chats του Instagram και του Messenger σε ένα app, για μικρές επιχειρήσεις

Το Facebook λανσάρει μία νέα εφαρμογή, η οποία θα επιτρέπει σε μικρές επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις σελίδες και τα προφίλ που έχουν στο Facebook, το Messenger και το Instagram σε ένα μέρος.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία με δημοσίευση στο blog της, το νέο app θα ονομάζεται Facebook Business Suite και θα συνδέσει τις υποδομές των τριών αυτών εφαρμογών, ώστε οι μικρές επιχειρήσεις να μπορούν να λαβάνουν μηνύματα από πελάτες και άλλες ειδοποιήσεις σε ένα κοινό inbox. Στην εφαρμογή, σύμφωνα με το The Verge, θα προστεθεί σύντομα και το WhatsApp.

Η εφαρμογή, εκτός από τα παραπάνω, θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημοσιεύουν στο Facebook και στο Instagram, και θα τους παρέχει πληροφορίες για τις διαφημίσεις τους και το πώς αυτές αποδίδουν. Σημειώνεται ότι κάποιες από αυτές τις δυνατότητες υπάρχουν ήδη για τους διαχειριστές σελίδων στο Instagram που συνδέονται με το Facebook αλλά όχι σε μία ξεχωριστή εφαρμογή.

Η συγκεκριμένη ιδέα ειναι καιρό στα πλάνα του Facebook. Πέρυσι, η New York Times είχε δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ, λέγοντας ότι η εταιρεία σχεδιάζει την ενοποίηση του Facebook, του Messenger και του Instagram, ξεκινώντας ενός είδους “ενδο-επικοινωνίας” μεταξύ των τριών ξεχωριστών εφαρμογών.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις