Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι Red Bull και HONOR αναζητούν και στηρίζουν φοιτητές με καινοτόμες ιδέες

Η HONOR και το Red Bull ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να προωθήσουν πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε κοινωνική πρόοδο μέσω καινοτόμων τεχνολογικών προτάσεων.

Μέσω του Red Bull Basement 2020, οι δύο εταιρείες καλούν φοιτητές με επιχειρηματική αντίληψη και καινοτόμες ιδέες να προτείνουν λύσεις που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της καθημερινής ζωής τους.

Οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να στείλουν την ιδέα τους στο basement.redbull.com/el-gr/apply/. Μέσα από δημόσια ψηφοφορία (από 26 έως 30 Οκτωβρίου) οι ιδέες που θα συλλέξουν τις περισσότερες ψήφους θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή. Η ομάδα των κριτών θα επιλέξει την καλύτερη ιδέα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό του Red Bull Basement 2020 και να ανταγωνιστεί σε δημιουργικότητα όλες τις χώρες που συμμετέχουν.

Η ομάδα με τους φιναλίστ κάθε χώρας θα αναπτύξει περαιτέρω την ιδέα της με τη βοήθεια του δικτύου του Red Bull Basement 2020. Η ομάδα θα έχει στη διάθεσή της μέντορες και καταξιωμένους επαγγελματίες που θα της παρέχουν βοήθεια, τεχνογνωσία και υποστήριξη, ενώ θα έχει δικούς της χώρους εργασίας και χρηματοδότηση.

Ο παγκόσμιος τελικός. το Red Bull Basement 2020 Global Workshop, θα πραγματοποιηθεί στις 10-13 Δεκεμβρίου. Εκεί ηγέτες και entrepreneurs από όλο τον κόσμο θα υποστηρίξουν φοιτητές από περισσότερες από 35 χώρες και θα πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις