Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τρία νέα workshops “έρχονται” τον Νοέμβριο στο INNOVATHENS

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, έρχεται και το Νοέμβριο με τρία απογευματινά INNOVATHENS workshops που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών.

Πιο αναλυτικά, από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου, το INNOVATHENS προσφέρει ένα 4ήμερο course, συνολικής διάρκειας 16 ωρών, μέσα από το οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε όλα τα ψηφιακά εργαλεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να σχεδιάζουν επιτυχημένα websites και να εφαρμόζουν τεχνικές SEO (Search Engine Optimization), θα ειδικευτούν στο mobile marketing, θα γνωρίσουν τις εναλλακτικές επιλογές online διαφήμισης και τρόπους αξιολόγησης της αποτελεσματικότητάς τους, και θα ανακαλύψουν πώς τα δημοφιλέστερα social media λειτουργούν αποτελεσματικά ως εργαλεία marketing και δημοσίων σχέσεων. Στο τέλος του course, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να υλοποιούν μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας για τον οργανισμό ή την επιχείρησή τους..

Λίγες μέρες αργότερα, δηλαδή την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Niche E-mail Marketing | Personalization Fields Campaigns, ένα workshop που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα και απευθύνεται σε όσες και όσους επιθυμούν να βρίσκονται από την πλευρά των καινοτόμων επαγγελματιών και –φυσικά- εντός των global αγορών market-in(g). Όσοι συμμετέχουν θα μάθουν για τη στρατηγική και τους στόχους του e-mail marketing, πώς να αναπτύσσουν και να τμηματοποιούν μια λίστα ή και λίστες niche marketing και γιατί, καθώς και όλα τα εργαλεία προώθησης, οργανικά ή μη.

Τα afternoon workshops του INNOVATHENS θα ολοκληρωθούν για τον Νοέμβριο στις 23 & 24 του μήνα με το εργαστήριο Event Management. Για συνολικά 8 ώρες, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στον στρατηγικό σχεδιασμό μιας εκδήλωσης από την αρχική ιδέα έως και το τελικό στάδιο. Μέσα από μία αναφορά στις υπάρχουσες θεωρίες αλλά κεντρική θεματική τη μελέτη πραγματικών events, θα ειδικευτούν τόσο στην προετοιμασία όσο και στην υλοποίηση κάθε είδους εκδήλωσης, αλλά και στην αποτίμηση/αξιολόγησή της. Φυσικά, από το συγκεκριμένο workshop δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πρακτικά παραδείγματα και οι case studies.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις