Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Authentic Vision σήκωσε άλλα 5 εκατ. δολάρια για επέκταση στις διεθνείς αγορές

Η Authentic Vision, η αυστριακή startup που ειδικεύεται στην ανάπτυξη software κατά των πλαστογραφήσεων, σήκωσε άλλα 5 εκατ. δολάρια στον δεύτερο κύκλο χρηματοδοτήσεων για την επέκταση στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Η χρηματοδότηση προήλθε από την Custos Privatistiftung (Αυστρία), Dolby Family Ventures (US), Gronova Vision (ΗΑΕ), TAKKT (Γερμανία) καθώς και από ορισμένους ιδιώτες επενδυτές.

Το Διεθνές Επιμελητήριο Εμπορίου υπολογίζει πως η αξία των πλαστών προϊόντων αναμένεται να ξεπεράσει τα 2,3 τρισ. δολάρια μέχρι το 2022. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, μεγάλος αριθμός εταιρειών στρέφεται στο λογισμικό της Authentic Vision που περιλαμβάνει ψηφιακές λύσεις κατά της πλαστογράφησης.

Μέσω ψηφιακών αποτυπωμάτων, οι εταιρείες μπορούν να πιστοποιήσουν τα προϊόντα τους, προστατεύοντάς τα κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η αυστριακή νεοφυής επιχείρηση προσφέρει επίσης το δωρεάν app CheckIfReal το οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι απανταχού πελάτες και συνεργάτες για την επαλήθευση της γνησιότητας των προϊόντων

Μεταξύ των πελατών της startup με έδρα το Σάλτσμπουργκ, είναι οι αμερικανικές HDMI και Helen of Troy, οι ευρωπαϊκές Danfoss και Eurostampa, η αιγυπτιακή Elswedy και η ιαπωνική Bio Products. O Thomas Weiss, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Authentic Vision δήλωσε πως μέσω της νέας χρηματοδότησης θα λάβουν ενίσχυση οι τομείς του customer success, του product development και του Research & Development.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις