Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H InvestSuite σήκωσε 3 εκατ. ευρώ για να επεκταθεί στις διεθνείς αγορές

Η InvestSuite, η βελγική B2B wealthtech startup, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την επιτυχή ολοκλήρωση νέου γύρου χρηματοδότησης ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Στο δεύτερο γύρο χρηματοδότησης της εταιρείας το 2020, συμμετείχαν η PMV, η AB Accelerator, η 365.fintech και άλλες, με την InvestSuite να έχει σηκώσει περισσότερα από 9 εκατ. ευρώ από το 2018 όταν και ιδρύθηκε.

Η InvestSuite παρέχει αυτοματοποιημένες επενδυτικές λύσεις προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ώστε να διατηρήσουν την υφιστάμενή τους πελατεία, ενώ παράλληλα οι προτάσεις της χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των αυξανόμενων ψηφιακών αναγκών και την υπεράσπιση της αγοράς έναντι των B2C fintech disruptor.

Ειδικότερα, η InvestSuite προσφέρει cloud-native wealthtech και investtech λύσεις σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας την εμπειρία της στον τομέα των επενδύσεων με μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, με επίκεντρο την εύρυθμη λειτουργία του backend των εν λόγω οργανισμών.

«Οι παρούσες συνθήκες είναι κατάλληλες για την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Η πανδημία έχει επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό το ψηφιακό μετασχηματισμό των χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων, και μας επιτρέπει να επεκτείνουμε τη δράση μας στη διεθνή σκηνή» δήλωσε με αφορμή το νέο κύκλο χρηματοδότησης ο Bart Vanhaeren, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της InvestSuite.

Τα κεντρικά της εταιρείας βρίσκονται στο Leuven του Βελγίου, με την InvestSuite να έχει επεκτείνει το τελευταίο διάστημα την παρουσία της σε Λονδίνο, Σίδνεϋ, Βαρσοβία, Κοπεγχάγη, Μαδρίτη και Άμστερνταμ. Από το Μάρτιο, η εταιρεία έχει διπλασιάσει τον αριθμό των υπαλλήλων της ενώ παράλληλα, έχει ενισχύσει την διοικητική της ομάδα σε μια προσπάθεια να υλοποιήσει το σχέδιο της για περαιτέρω επέκταση στις διεθνείς αγορές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις