Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cynet: Η AI που προστατεύει από κυβερνο-επιθέσεις σηκώνει 40 εκατ. δολάρια

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η αυτόνομη λύση προστασίας που προσφέρει παρέχει στον πελάτη την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση με σχεδόν μηδενική επιβάρυνση σε εταιρικούς πόρους και με σαφώς μειωμένο κόστος.

Η ισραηλινή Cynet, με ένα αυτόνομο σύστημα – ΑΙ που προστατεύει από κυβερνο-επιθέσεις, ανακοίνωσε ότι σήκωσε 40 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης.

Στον τρίτο γύρο χρηματοδότησης ηγήθηκε η Greenfield ενώ συμμετείχαν οι Norwest Venture Partners, Vintage Investment Partners, BlueRed Partners και η Deutsche Telekom.

Η Cynet δρύθηκε το 2015 και παρέχει μια πλατφόρμα προστασίας παραβιάσεων με αυτόνομο έλεγχο όλων των σημείων πρόσβασης των χρηστών η οποία βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Η πλατφόρμα Cynet 360 της εταιρείας παρέχει πολυεπίπεδη ανίχνευση και απόκριση μαζί με δυνατότητες πρόληψης και ανίχνευσης επιθέσεων σε χρήστες και εταιρικά δίκτυα ενώ υπάρχει και υποστήριξη 24/7 από ειδική ομάδα.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η αυτόνομη λύση προστασίας XDR που προσφέρει παρέχει στον πελάτη την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση με σχεδόν μηδενική επιβάρυνση σε εταιρικούς πόρους και με σαφώς μειωμένο κόστος. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τη λύση της Cynet κατάλληλη για μια μικρή εταιρεία έως και μια πολυεθνική.

¨Η Cynet έχει βιώσει εκθετική ανάπτυξη επιλύοντας ένα πραγματικό πρόβλημα, εξαλείφοντας την πολυπλοκότητα που συνεπάγεται η αποτελεσματική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο“, ανέφερε σε δήλωσή του ο Εγιάλ Γκρούνερ, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cynet. “Αυτός ο γύρος χρηματοδότησης θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε την ομάδα μας για να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση των πελατών και της αγοράς“.

Μαζί με τη χρηματοδότηση, η Cynet ανακοίνωσε επίσης ότι ο ειδικός κυβερνοασφάλειας Chris Roberts αναλαμβάνει τον  ρόλο του επικεφαλής στρατηγικής ασφάλειας στην Startup.

Μαζί με αυτόν τον γύρο η Cynet έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 78 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου ενός γύρου 18 εκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο Ιούλιο.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις