Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Καινοτόμα προγράμματα ψηφιακής επιμόρφωσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Τεχνολογίας και Ανάπτυξης (Ε.Π.Τ.Α.), του Πανεπιστημίου Αιγαίου, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία περί μοριοδότησης, προσφέρουν στοχευμένους κύκλους εξελικτικής ψηφιακής επιμόρφωσης.

Ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση ψηφιακά εξειδικευμένων σε πληθώρα διαφορετικών χώρων εργασίας όσο και στην παροχή βασικών δεξιοτήτων σε κάθε μέλος της σύγχρονης κοινωνίας ανακοινώνουν, συγκεκριμένα, την προκήρυξη επιμορφωτικών προγραμμάτων στους τομείς του Μάρκετινγκ, της Ειδικής Αγωγής, της Πληροφορικής και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, με έναρξη τον Απρίλιο και Μάϊο του 2021.

Σημειώνεται ότι τα Τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Τεχνολογίας και Ανάπτυξης παρέχουν τις σχετικές γνώσεις αξιοποιώντας σύγχρονες προσωποποιημένες μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπου έμπειροι επαγγελματίες του χώρου δρουν σαν επιμορφωτές παρέχοντας πρακτική εμπειρία και εξάσκηση. Η χορήγηση του σχετικού πιστοποιητικού επιμόρφωσης και η απονομή βαθμών ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training) παρέχουν την διεθνή αναγνώριση των παρεχόμενων γνώσεων

Ενεργά Προγράμματα

  • Apache Kafka για Μηχανικούς,

Έναρξη 12/04/2021, Διάρκεια 3 Μήνες (120 ώρες), 6 ECVET

  • Επιχειρηματική Αναλυτική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ,

Έναρξη 03/05/2021, Διάρκεια 3 Μήνες (120 ώρες), 6 ECVET

  • Ψηφιακό Γραφείο – Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων,

Έναρξη 10/05/2021, Διάρκεια 9 Μήνες (400 ώρες), 20 ECVET

  • Εισαγωγή στη διαχείριση εφαρμογών στο Υπολογιστικό Νέφος,

Έναρξη 10/05/2021, Διάρκεια 3 Μήνες (160 ώρες), 8 ECVET

  • Ανάπτυξη Εφαρμογών στο Υπολογιστικό Νέφος της Amazon,

Έναρξη 10/05/2021, Διάρκεια 3 Μήνες (150 ώρες), 7.5 ECVET

  • Εργαλεία ΤΠΕ & Συναισθηματική Νοημοσύνη σε Αυτισμό, ΔΕΠΥ και Μαθησιακές Δυσκολίες με Χρήση Εξειδικευμένων Λογισμικών,

Έναρξη 31/05/2021, Διάρκεια 7 Μήνες (580 ώρες), 29 ECVET

Στα συγκεκριμένα προγράμματα αξιοποιείται αποκλειστικά η εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση, χωρίς υποχρεωτική παρακολούθηση. Ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, εργασίες ανάπτυξης στις θεματικές ενότητες καθώς και η επικοινωνία με τους καταξιωμένους επαγγελματίες και επιστήμονες που διδάσκουν διασφαλίζουν την σε βάθος κατανόηση του υλικού.

Η πλατφόρμα απευθύνεται σε στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και σε νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας, της κοινωνίας και του κράτους. Ενδεικτικά η πλατφόρμα ‘Ε.Π.Τ.Α.’ απευθύνεται σε:

  • Στελέχη Επιχειρήσεων
  • Στελέχη Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
  • Υπαλλήλους Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και Δημόσιων Φορέων
  • Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και κλάδων
  • Φοιτητές και αποφοίτους Ανωτέρων και Ανωτάτων Σχολών
  • Ιδιώτες που αναζητούν νέα επαγγελματική κατεύθυνση

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται ανάλογα με το πρόγραμμα ενώ τα δίδακτρα καταβάλλονται σε μια, δύο ή τρεις δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβληθεί πριν τη λήξη του προγράμματος.

Εκπτωτικές κατηγορίες συμμετοχής περιέχουν (εξειδικεύονται σε κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά) άνεργους, πολύτεκνους, ομαδικές εγγραφές, φοιτητές και εργαζόμενους σε ερευνητικά κέντρα και ΑΕΙ, εκπαιδευτικούς, κατόχους Ευρωπαϊκής κάρτας νέων. Έκπτωση 10% σε προκαταβολή του συνολικού ποσού.

Αναλυτικές πληροφορίες – Κατάθεση αιτήσεων:

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τα κριτήρια επιλογής καθώς και για την αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αντλήσουν από τον εξής σύνδεσμο: https://epta.aegean.gr.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις