Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Shape The Future: Προσεχώς το διήμερο συνέδριο που θέτει στο επίκεντρο την καινοτομία

Επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, στις 15 & 16 Μαΐου, το Shape The Future, ένα διήμερο συνεδριακό event τεχνολογικού και οικονομικού χαρακτήρα με επίκεντρο την καινοτομία.

Το συνέδριο απευθύνεται σε φοιτητές, φοιτήτριες και νέους απόφοιτους τεχνολογικών και οικονομικών σχολών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ενδιαφέροντα θέματα από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους χώρους. Στόχος της εκδήλωσης είναι, εν μέσω μιας τόσο δύσκολης κατάσταση, όπως ο κορωνοϊός, να δοθεί ένα έναυσμα για δράση και όλοι μαζί να “ξανασχηματίσουμε το μέλλον”.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM,  από τις 10:00 έως τις 5:45 με ελεύθερη παρακολούθηση. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέσω της ιστοσελίδας της εκδήλωσης και να συντονιστούν στα social media της.

Σημειώνεται ότι το Shape The Future διοργανώνεται από την EESTEC LC Athens, μία φοιτητική, εθελοντική και μη κερδοσκοπική ομάδα υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί ξανά το 2019, όπου 10 εταιρείες ήρθαν σε επαφή με τους 500 συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις