Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα πλατφόρμα υποστήριξης καινοτομίας από την Crowdpolicy

Μια νέα πλατφόρμα, ενίσχυσης και διαχείρισης της καινοτομίας, λανσάρει η Crowdpolicy, με στόχο να βοηθήσει οργανισμούς να τρέξουν προγράμματα καινοτομίας με σωστές κατευθύνσεις, οργανωτικές μεθόδους και προηγμένες λειτουργίες.

H πλατφόρμα (Innovation Management Platform), προσφέρει σύμφωνα με την εταιρεία μια ολιστική λύση που βασίζεται στην μακρά εμπειρία της Crowdpolicy σε προγράμματα καινοτομίας. Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει τρέξει μέχρι σήμερα 30 crowdhackathons, bootcamps και 15 προγράμματα επιτάχυνσης μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα προσφέρει 3 λειτουργίες – κλειδιά: Συγκέντρωση επιχειρηματικών σχεδίων, Αξιολόγηση και Παρακολούθηση προόδου. Βάσει αυτών, το Innovation Management Platform μπορεί να υποστηρίξει Startups, μέντορες, αξιολογητές, επενδυτικούς αγγέλους, οργανισμούς, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, προγράμματα επιτάχυνσης και επώασης αλλά και σπόνσορες, παρέχοντας την ενίσχυση που χρειάζονται από το στάδιο της ιδέας έως την διαδικασία του διαγωνισμού.

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες της νέας πλατφόρμας έρχονται να ανταγωνιστούν αυτές της Mantis Business Innovation, η οποία επίσης “τρέχει” προγράμματα καινοτομίας και αναλαμβάνει έργα όπως αυτό του Elevate Greece. Πέραν των συγκεκριμένων υπηρεσιών, η Crowdpolicy ειδικεύεται από το 2012 στο GovTech και το Fintech, έχοντας στο ιστορικό της σημαντικές συνεργασίες με ιδιωτικούς φορείς αλλά και το ελληνικό δημόσιο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις