Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΙΝΕΤΤΑ: Στο “δρόμο” της ηλεκτροκίνησης με νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα

Την ώρα που η παγκόσμια αγορά του αυτοκινήτου στρέφεται με φόρα στην ηλεκτροκίνηση, η ασφάλιση οφείλει να κάνει το ίδιο, αν δεν θέλει να μείνει πίσω. Πρέπει, με τη σειρά της, να λανσάρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις αποκλειστικά για αυτόν τον τύπο οχημάτων, που έχουν φυσικά άλλες ανάγκες και κινδύνους. Προς την κατεύθυνση αυτή, η ΜΙΝΕΤΤΑ καινοτομεί και ανακοινώνει τη δημιουργία των εξειδικευμένων προγραμμάτων MINETTA electrify για αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα.

Συγκεκριμένα, λανσάρει τέσσερα πακέτα τα οποία προσφέρουν βασικές αλλά και επιπλέον καλύψεις για περιπτώσεις φωτιάς, φυσικών φαινομένων και κλοπής. Το σημαντικό όμως δεν είναι αυτό – είναι ότι πέραν των πληρέστατων καλύψεων που περιλαμβάνονται σε όλα τα συμβόλαια οχημάτων της Εταιρείας, προσφέρονται και αρκετές καλύψεις που αφορούν αποκλειστικά τα ηλεκτρικά οχήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα νέα προγράμματα διασφαλίζουν τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων – πάντα βάσει των όρων του προγράμματος – και επιπρόσθετα σε ότι αφορά την αστική ευθύνη κατά τη φόρτιση του οχήματος, την περίπτωση προσωπικού ατυχήματος κατά τη φόρτιση, την κλοπή καλωδίων φόρτισης αλλά και άλλες περιπτώσεις (Ενοικίαση μπαταριών ή οχήματος αντικατάστασης και Υλικές ζημιές κατά τη φόρτιση)

Σύμφωνα με την εταιρεία, στα προγράμματα MINETTA electrify μπορούν να ασφαλιστούν επιβατικά Ι.Χ. και TAΞI, ενώ η ΜΙΝΕΤΤΑ,  στοχεύει στο να εμπλουτίσει άμεσα  την πρότασή της προς τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων με επιπρόσθετες παροχές και καλύψεις.   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους – συνεργαζόμενους με την ΜΙΝΕΤΤΑ – ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ή στο www.minetta.gr/el/static/electrify

Διαβάστε ακόμα:

Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ: Τεχνολογία για όλους, τον πελάτη, τον ασφαλιστή και τον οργανισμό ακόμη και σε έκτακτες συνθήκες

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις