Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Webinar για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στις B2B πωλήσεις από τη Softweb

Η Softweb, πάροχος Web και Mobile τεχνολογικών λύσεων με εξειδίκευση στην ανάπτυξη επιχειρηματικών λογισμικών χονδρικής πώλησης, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του πρώτου Softweb Online Webinar με θέμα “Μια Σύγχρονη Προσέγγιση των Β2Β Πωλήσεων”, την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 17:30.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας έχει προωθήσει δράσεις όπως το Elevate Greece για την υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων και το ThessINTEC, ένα έργο που προβλέπει στη δημιουργία κέντρων Έρευνας και Ανάπτυξης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ο Υφυπουργός φιλοδοξεί να αναπτύξει ένα Κέντρο Καινοτομίας στον Πειραιά, το οποίο θα αποτελέσει μια κυψέλη καινοτομίας και τεχνολογικής εξέλιξης.

Κεντρικός εισηγητής του διαδικτυακού event είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Εμπορικός Διευθυντής της Softweb. Στόχος του να αναδείξει την αναγκαιότητα για ψηφιακό μετασχηματισμό των B2B πωλήσεων: “Η πανδημία του κορωνοϊού έχει διαμορφώσει ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, στο οποίο οι επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης καλούνται να προσαρμοστούν για να καταφέρουν να επιζήσουν. Οι νέες τεχνολογικές τάσεις ήρθαν για να μείνουν και οφείλουμε να τις γνωρίσουμε και να τις αξιοποιήσουμε κατάλληλα, προκειμένου η αγορά να επιτύχει κερδοφορία και ανάπτυξη.”.

Το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Μια Προσέγγιση των B2B Πωλήσεων” που διοργανώνει η εταιρεία Softweb θα αποτελέσει αναμφισβήτητα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού και ήδη έχει προσεγγίσει εκατοντάδες αιτήσεις από επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών χονδρικής πώλησης.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις