Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο CapsuleT στην 85η ΔΕΘ μαζί με 4 ελληνικές τουριστικές Startups

Σε συνέχεια της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, ο ΕΟΤ και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος ανανεώνουν την από κοινού παρουσία τους κατά τη διάρκεια της 85η ΔΕΘ TIF 2021, με στόχο την περαιτέρω ενημέρωση, παρουσίαση και προβολή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στην ελληνική τουριστική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιταχυντής του ΞΕΕ, CapsuleT θα βρίσκεται στο περίπτερο του ΕΟΤ (Περίπτερο 13 stand 12), την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., μαζί με 4 ελληνικές Startups του τουριστικού κλάδου, τις εταιρείες Hotellisense, Campsaround, Tourmie και mintQR – οι οποίες έχουν αναδειχθεί νικήτριες των προγραμμάτων του επιταχυντή.

Σκοπός της συμμετοχής αυτής, να δοθεί η ευκαιρία στις Startups να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, καθώς και να διευρύνουν το δίκτυο συνεργασιών τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τεχνολογικές εφαρμογές και λύσεις σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχείο, καφέ-εστιατόριο, τουριστικές εμπειρίες και διαμονή στη φύση, στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις