Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τζένιφερ Άνιστον: Το πιο διάσημο Φιλαράκι επανακάμπτει στην πρώτη γραμμή της showbiz

Η πρεμιέρα του για τον δεύτερο κύκλο του The Morning Show, το reunion των Friends, το διαζύγιο με τον Πιτ και ένας ανεκπλήρωτος έρωτας βγαλμένος από τα πλατό

Η προσωπική ζωή, τα διαζύγια και ένας σιωπηλός έρωτας

Η προσωπική ζωή της Άνιστον έχει γίνει πολλάκις πρωτοσέλιδο στα παγκόσμια media. Η ερωτική σχέση με τον Μπράντ Πιτ, ο γάμος τους την εποχή της απόλυτης δόξας και των δυο, ο κεραυνοβόλος χωρισμός με την Αντζελίνα Τζόλι να γίνεται το τρίτο πρόσωπο της σχέσης της, ο δεύτερος αποτυχημένος γάμος με τον super sexy Τζάστιν Θερού έδωσαν ψωμί σε πολύ κόσμο στο δημοσιογραφικό επάγγελμα. Αυτό που δεν ξέραμε βέβαια και αποκαλύφθηκε προσφάτως στο reunion των Friends(για το οποίο το πρωταγωνιστικό καστ πήρε 3 εκατομμύρια δολάρια έκαστο από το HBO Max) είναι ότι υπήρξε ένας ανεκπλήρωτος σιωπηλός έρωτας ανάμεσα σ’ αυτήν και τον τηλεοπτικό Ρος, τον κατά κόσμων Ντέιβιντ Σουίμερ. Υπήρχε ερωτική  φλόγα απλώς δεν την άφησαν να εκδηλωθεί.

Από την άλλη ίσως έτσι να ήταν και καλύτερα. Το Friends όπως αποδείχθηκε ήταν το πνεύμα του καλού μέσα στην καταχνιά του Χόλιγουντ όπου το σταριλίκι δεν επιτρέπει ανθρώπινες ή φιλικές σχέσεις. Οι έξι πρωταγωνιστές είναι στ’ αλήθεια φίλοι. Ίσως γιατί συναντήθηκαν στο ίδιο σημείο αφετηρίας, είχαν περίπου το ίδιο μέγεθος καριέρας, οπότε όλοι μαζί είχαν ανοδική πορεία. Και όταν η σειρά έγραψε τέλος εξακολουθούσαν ν’ αγαπιούνται. Συμβαίνουν και καλά πράγματα στην ζωή.

Τα ελληνικά κύτταρα της Τζεν

Το επώνυμο Άνιστον δεν το κανονικό της διάσημης ηθοποιού. Αναστασάκη λέγεται μιας και είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα. Μάλιστα είναι γίνει γνωστό ότι έχει ξαδέλφια που ζουν στον Πειραιά, τα οποία μάλλον δεν έχει δει ποτέ. Ο πατέρας της Τζέν, έτσι την αποκαλούν οι φίλοι της, είναι ο Τζόν Άνιστον πασίγνωστος ηθοποιός-πρωταγωνιστής της σαπουνόπερας Days of our lives. Νονός της ο άλλος περήφανος Έλληνας του Χόλιγουντ Τέλης Σαββάλας.

Η Ελλάδα διατρέχει λοιπόν την ύπαρξη της διάσημης ηθοποιού; Δεν θα το λεγα. Η Άνιστον σπάνια αναφέρει αυτή την πτυχή της προσωπικότητα της δημοσίως. Σε κανά δυο συνεντεύξεις μόνον μνημόνευσε την κρητική  γιαγιά της που παρότι μετανάστρια στη Νέα Υόρκη δεν έμαθε ποτέ αγγλικά ενώ έχει παραδεχθεί ότι λατρεύει την σπανακόπιτα την οποία έχει μάθει να την εκστομίζει στα ελληνικά.

Το 2006 όταν επρόκειτο να διοργανώσει η Ελλάδα την Eurovision για κάποιους ήταν διακαής πόθος να αναλάβει την παρουσίαση του θεσμού αλλά αυτό δεν έφτασε ποτέ ούτε καν να συζητηθεί. Η Άνιστον άλλωστε δεν έχει κάνει επισκέψεις στην Ελλάδα όπως άλλα χολιγουντιανά αστέρια. Επ’ αυτού του ζητήματος τηρεί ευλαβικές αποστάσεις ασφαλείας και ίσως να έχει τους λόγους της.

Η ακτιβιστική πλευρά της λαμπερής ηθοποιού

Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό για την Τζεν σχετίζεται με την κοινωνική και ακτιβιστική της δράση. Έχει συμμετάσχει σε πολλές πρωτοβουλίες για την ενημέρωση και την πρόληψη ενάντια στον καρκίνο, μετείχε σε διαφημιστικές ταινίες για την προσέλκυση κεφαλαίων για παιδικά νοσοκομεία, στηρίζει ενεργά τα Λοάτκι δικαιώματα, υποστήριξε την εκλογή Ομπάμα στον Λευκό οίκο το 2008, στάθηκε στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον το 2016, δώρισε από το προσωπικό της πορτοφόλι 500.000 δολάρια στους Γιατρούς χωρίς σύνορα, το ίδιο ποσόν στον Ερυθρό Σταυρό, το ίδιο ποσόν στο ίδρυμα του Ρίκι Μάρτιν για την υποστήριξη των θυμάτων των τυφώνων Maria, Harvey, Irma ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή σε δράσεις για την υποστήριξη ανθρώπων που έπεσαν θύμα βιασμού.

Αυτή η τελευταία πτυχή σχετίζεται άμεσα και με την τελευταία μεγάλη επιτυχία της ηθοποιού στο The Morning Show. Η 50χρονη ηρωίδα Άλεξ Λιβι που παίζει η Άνιστον, τηλεπαρουσιάστρια στο επάγγελμα, υπήρξε θύμα του θηρευτή συμπαρουσιαστή της και χρόνια μετά με την έκρηξη του κινήματος του #MeToo έσκισε το πέπλο της σιωπήςκαι εξέθεσε πρόσωπα και πράγματα με αφορμή το θάνατο μιας νεαρής δημοσιογράφου θύμα της τοξικής αρρενωπότητας πίσω από τις κάμερες.

Το επιμύθιο της εν λόγω σειράς και το αν θα επέλθει η πολυπόθητη κάθαρση δεν το ξέρουμε ακόμα. Οι απορίες αυτές θα λυθούν επί της οθόνης στην δεύτερη σεζόν του “The Morning Show” από την Apple TV+.

Πηγή: emea.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις