Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Funky Buddha, Εκδόσεις Ψυχογιός και Super Market Θανόπουλος στους επίσημους partners της Findbar

Συνεχίζονται οι επιτυχίες της Findbar, της πρώτης ελληνικής μηχανής αναζήτησης η οποία θέλει να φέρει νέα εποχή στο on-site search. Στη λίστα των επίσημων partners της νεοφυούς επιχείρησης προστίθενται στο εξής η Funky Buddha, οι Εκδόσεις Ψυχογιός και τα Super Market Θανόπουλος, οι οποίοι στο εξής θα μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες των eshop τους την καλύτερη εμπειρία αναζήτησης.

Με την ενσωμάτωση του Findbar στα websites τους, η αναζήτηση πλέον μπορεί να γίνει φωνητικά, με barcode, ανορθόγραφα και φυσικά ταχύτατα! Σήμερα, τα 3 μεγάλα brands φέρνουν αποτελέσματα μέσα σε 40ms, ενώ η αποτελεσματικότητα των αναζητήσεων εκτοξεύτηκε έως 95%, φέρνοντας τα προϊόντα που ψάχνουν οι χρήστες άμεσa και γρήγορα.

Το Findbar ήρθε να δώσει νόημα σε κάθε όρο αναζήτησης και να κάνει ανιχνεύσιμο το σύνολο του προϊοντικού καταλόγου κάθε website. Μέσα από ένα σύνολο λειτουργιών, όπως η φωνητική αναζήτηση, η αναζήτηση με φυσική γλώσσα, ανορθόγραφα ή με greeklish χαρακτήρες, το customization των αποτελεσμάτων αναζήτησης σύμφωνα με τις τρέχουσες καμπάνιες κάθε brand και άλλων μοναδικών μηχανισμών για τα δεδομένα του digital commerce, το Findbar έρχεται να δώσει νόημα σε κάθε όρο αναζήτησης και να κάνει ανιχνεύσιμο το σύνολο του προϊοντικού καταλόγου. Η εμπειρία αναζήτησης στα μεγάλα brands τριών εντελώς διαφορετικών industries έχει απογειωθεί, θέτοντας νέα standards στο digital commerce.

Δείτε περισσότερα στο findbar.io

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις