Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cardlink: Ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών για τον επιχειρηματία της ψηφιακής εποχής

Η Cardlink, μέλος της οικογένειας της Worldline, προσφέρει εξατομικευμένες και καινοτόμες λύσεις πληρωμών με ασφάλεια δίνοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους εμπόρους, από τον μικρό επιχειρηματία μέχρι τα πολυκαταστήματα.

Νέα εποχή στις πληρωμές

Με την αλματώδη αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας, τη συνεχώς αυξανόμενη μερίδα καταναλωτών που επιλέγουν να πληρώνουν με κάρτα αντί για μετρητά, αλλά και με τη μεγάλη διείσδυση των ανέπαφων πληρωμών και ειδικά με τα ψηφιακά πορτοφόλια στα Smartphones, οι πληρωμές αποτελούν πλέον πολύ σημαντικό κομμάτι κάθε επιχείρησης. Οι διάφοροι τρόποι πληρωμής θα πρέπει να ενσωματώνονται εύκολα στα συστήματα των εμπόρων, να υποστηρίζουν όλα τα κανάλια πωλήσεων, να έχουν ανταγωνιστικές χρεώσεις και κυρίως θα πρέπει να καλύπτουν τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των πελατών.

Η Cardlink, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των πληρωμών στην Ελλάδα με περισσότερα από 290.000 POS εγκατεστημένα σε καταστήματα και πάνω από 25.000 υλοποιήσεις σε ηλεκτρονικά καταστήματα, επενδύει σταθερά στην καινοτομία και στην τεχνολογία. Προσφέρει στις επιχειρήσεις τα κορυφαίας τεχνολογίας «έξυπνα» Android POS και προηγμένες λύσεις για ψηφιακές πληρωμές στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ακόμα και χωρίς e-shop μέσω των payment links. Ακόμη, προσφέρει ευέλικτες και εξατομικευμένες λύσεις πληρωμών ανάλογα με τις ανάγκες, το μέγεθος και το μοντέλο κάθε επιχείρησης, όπως για παράδειγμα να μπορεί να εξυπηρετείται και να ολοκληρώνει την αγορά ένας πελάτης σε οποιοδήποτε σημείο ενός καταστήματος αποφεύγοντας τις ουρές μέσω των cashless self service ταμείων. Παράλληλα, διαθέτει μια πλήρη γκάμα εφαρμογών που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη μιας επιχείρησης, όπως το να φτιάξει website και e-shop, να εναρμονιστεί με τη νέα νομοθεσία για ηλεκτρονική τιμολόγηση ή να αναβαθμίσει το σύστημα παραγγελιοληψίας της αν είναι εστιατόριο ή καφέ.

Από το Σεπτέμβριο του 2021 η Cardlink ανήκει στη Worldline, παγκόσμιο παίκτη στις πληρωμές και νούμερο ένα στην Ευρώπη, κάτι που αναμένεται ότι θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της ως μια εταιρεία που προσφέρει τις πιο καινοτόμες και ανταγωνιστικές λύσεις για όλες τις ανάγκες των εμπόρων, διαμορφώνοντας στην ουσία το μέλλον της αγοράς πληρωμών.

Υποστήριξη της καινοτομίας

Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει τα τελευταία χρόνια στην ανοικτή καινοτομία, με ανάπτυξη και υποστήριξη hi-tech λύσεων από τον κόσμο των Startups, οι οποίες κατά περιπτώσεις ενσωματώνονται στις λύσεις που παρέχει στους πελάτες της προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία. Αυτόν το σκοπό υποστηρίζει το Retail Innovation Hub της Cardlink, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Found.ation και στην ουσία φέρνει κοντά retail experts, Startups και εταιρείες τεχνολογίας με στόχο να διαμορφώσουν μαζί το μέλλον του Retail στην ψηφιακή εποχή. Μέσω των ετήσιων προγραμμάτων, το Retail Innovation Hub καλεί όσους θέλουν να αναπτύξουν την ιδέα τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα υποστήριξης και επιτάχυνσης επιχειρηματικών ιδεών, έτσι ώστε να αναπτυχθούν νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας που θα εξελίξουν τους ίδιους αλλά και τον κλάδο γενικά. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το πρώτο Workgroup του Retail Innovation Hub, στο οποίο στελέχη επιχειρήσεων αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Retail στην Ελλάδα. Από τη συζήτηση προέκυψαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία συγκεντρώθηκαν και θα διατεθούν δωρεάν μέσω newsletter, στο οποίο όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στη διεύθυνση: www.cardlink.gr/innovation.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις