Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

2.7 εκατ. ευρώ συγκέντρωσε η φιλική προς το περιβάλλον LastObject

Μετά τo Kickstarter και το Indiegogo ήρθε ο επόμενος γύρος χρηματοδότησης.

Η LastObject ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμων εναλλακτικών που θα αντικαταστήσουν τα αντικείμενα μίας χρήσης.

Η κλιματική αλλαγή και η μόλυνση του πλανήτη είναι ζητήματα με ιδιαίτερη σημασία, κυρίως τα τελευταία χρόνια, κάτι που έχει οδηγήσει στην ευαισθητοποίηση των καταναλωτών όσον αφορά θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Ξεκινώντας με το LastSwab, την πρώτη ανακυκλώσιμη μπατονέτα και χρηματοδότηση μέσω Kickstarter και Indiegogo, η εταιρεία πλέον έχει εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό της με περισσότερα ανακυκλώσιμα ή επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα.

Συνεχίζοντας το έργο της, η LastObject έλαβε χρηματοδότηση ύψους 2.7 εκατ. ευρώ ώστε να συνεχίσει να καινοτομεί με προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον.

Σύμφωνα με την εταιρεία ο σκοπός της είναι να μειώσει τη χρήση αντικειμένων μίας χρήσης δημιουργώντας επαναχρησιμοποιούμενες εναλλακτικές και να προωθήσει τα προϊόντα της σε mainstream καταστήματα ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση σε φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές. Αν όλοι έχουν πρόσβαση σε προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον ο αντίκτυπος από τη χρήση τους θα είναι μεγαλύτερος και η ρύπανση θα μειωθεί.

Αν και η εταιρεία έχει βάση στην Κοπεγχάγη το μεγαλύτερο ποσοστό των κερδών της προέρχεται από πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως η εταιρεία φιλοδοξεί να φτάσει σε κάθε καταναλωτή. Με τη νέα επένδυση, η LastObject θα προχωρήσει στην ανάπτυξη περισσότερων προϊόντων και θα αυξήσει τις δραστηριότητες marketing ώστε να επιτύχει μεγαλύτερες πωλήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις