Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Veritas Backup Exec: Το κορυφαίο backup της παγκόσμιας αγοράς

Η ασφάλεια των επιχειρηματικών δεδομένων και η δυνατότητα άμεσης επαναφοράς όταν απαιτηθεί, αποτελούν σήμερα προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση και οργανισμό, ανεξαρτήτως κλάδου ή μεγέθους. 

Το Veritas Backup Exec είναι μία από τις πλέον αναγνωρισμένες λύσεις της διεθνούς αγοράς, η οποία προσφέρει σε κάθε επιχείρηση, προστασία και δυνατότητα πλήρους ανάκτησης κρίσιμων δεδομένων, που μπορεί να έχουν καταστραφεί από  λανθασμένη ενέργεια, αστοχία συστημάτων ακόμη και από επίθεση hackers.

Το Backup Exec έχει τη δυνατότητα να προστατεύει προληπτικά, αλλά κυρίως να ανακτά τα δεδομένα όπου κι αν αυτά έχουν αποθηκευτεί. Και το κάνει με τρόπο απλό, γρήγορο, ασφαλή και οικονομικό! Κάθε εταιρεία, η οποία, αναζητά ασφάλεια για τα δεδομένα της -και κατ’ επέκταση έναν ομαλό τρόπο λειτουργίας- μπορεί να αξιοποιήσει την κορυφαία αυτή λύση της Veritas.

Χρησιμοποιείτε παλαιότερες εκδόσεις; Δείτε τι μπορεί να χάνετε!

Η πλατφόρμα Backup Exec έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια κυρίως των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αναζητούν μία  αποτελεσματική, εύκολη στην υλοποίηση και προσιτή λύση στο νευραλγικό θέμα της προστασίας δεδομένων. Είναι ιδανική για οργανισμούς που επιθυμούν τη χρήση μιας ενιαίας λύσης, επιδιώκοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο προστασίας, είτε  διαθέτουν physical, virtual ή μικτές ΙΤ υποδομές.

Η νέα version της πλατφόρμας, δηλαδή η Backup Exec 21.4, δίνει στην επιχείρηση τη δυνατότητα να ανεβάζει στο Cloud τα δεδομένα σε deduplicated format, έτσι ώστε να αποκτά αυξημένη ταχύτητα στην απόδοση εκτέλεσης end-to-end, με δραματική μείωση του χρόνου, του κόστους και του network bandwidth, όταν χρησιμοποιείται ως χώρος αποθήκευσης το Cloud για backup.

Το νέο Backup Exec 21.4 βελτιώνει σημαντικά την απόδοση του Cloud και επιτρέπει στους οργανισμούς να ενημερώνονται με την τελευταία έκδοση των Windows. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν την τρέχουσα συντήρηση μπορούν να αναβαθμίσουν τη νέα έκδοση χωρίς επιπλέον κόστος.

Επίσης, εστιάζει στη διατήρηση της προστασίας δεδομένων απλά, με ασφάλεια και ενοποιημένα. Εσείς επιλέγετε τι θα κάνετε σε αντίγραφα ασφαλείας, πού να τα αποθηκεύσετε και πώς να πληρώσετε. 

Τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και διαθέσιμα σε κάθε στάδιο: για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, την προστασία του φόρτου εργασίας εντός του cloud, την ανάκτηση από το cloud ή απλώς τη σύνδεση σε αποθήκευση σε τοπικούς αποθηκευτικούς χώρους (on-prem).

Αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην έκδοση Backup Exec 21.4

Το Backup Exec κάνει ένα μεγάλο άλμα ως προς στην προστασία από ransomware με αυτήν την έκδοση. Το Backup Exec (BE) 21.4 συνεχίζει να ενισχύει τις δυνατότητές μας στο Ransomware Resilience, περιλαμβάνει υποστήριξη για αντίγραφα ασφαλείας Write Once, Read Many (WORM) για περιβάλλοντα Amazon και DataDomain.

Υποστήριξη για WORM (Write Once, Read Many) Immutable Storage – Οι χρήστες του Backup Exec μπορούν τώρα να δημιουργήσουν σύνολα αντιγράφων ασφαλείας με δυνατότητα WORM για τις ακόλουθες τεχνολογίες: 

  • DataDomain OpenStorage Technology (OST) Object Lock
  • Amazon Web Services (AWS) S3 Object Lock

VMware Asynchronous Read Performance – Σημαντική βελτίωση απόδοσης του Backup Exec Agent για υποδομές VMware ως προς την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των virtual machines.

Βελτίωση ταχύτητας και ενημέρωση του Backup σε Deduplication Storage – Οι διαχειριστές του Backup Exec λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στον αποθηκευτικό χώρο του deduplication storage ως προς την ταχύτητα.

Υποστήριξη για καινούργια cloud storage regions – Οι χρήστες του Backup Exec επωφελούνται από τις επιλογές αποθήκευσης στο cloud μέσω της υποστήριξης αποθήκευσης για ακόμη περισσότερα region ανά τον κόσμο στο cloud, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία και οικονομία.

Το Backup Exec είναι διαθέσιμο για αγορά είτε με άδεια αορίστου χρόνου είτε με αδειοδότηση διαρκείας, με το επίπεδο λειτουργικότητας που χρειάζεστε ώστε να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας από μία μόνο κονσόλα, χωρίς την ανάγκη για πολλές λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εξοικονομώντας χρόνο και πόρους.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νέα έκδοση Backup Exec 21.4, κάντε κλικ εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις