Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Webinar για να αρχίσετε την καριέρα σας στον tech κλάδο από CollegeLink και Deloitte

Αν έχετε αποφασίσει ότι θα ασχοληθείτε με τον κλάδο του tech αλλά ακόμη βαδίζετε λίγο στα χαμένα, η CollegeLink είναι εδώ για να βοηθήσει. Σε συνεργασία με την Deloitte διοργανώνει σήμερα την Τετάρτη 13/04 στις 16:30 το webinar με τίτλο “Εσύ σε ποιον tech ρόλο θα ξεκινήσεις την καριέρα σου;”. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβουλευτικής στον κόσμο μέσα από τα μάτια των εργαζομένων της.

Συγκεκριμένα, θα μάθετε ποια είναι η καθημερινότητα και ο στόχος της κάθε tech ομάδας της εταιρείας καθώς και πως μπορείτε να ενταχθείτε σε μια από αυτές, δηλαδή τις ευκαιρίες απασχόλησης στην Deloitte και τη διαδικασία ένταξης στο δυναμικό της.

Πέρα από το ενημερωτικό κομμάτι του webinar θα υπάρχει και ένα πιο διαδραστικό κομμάτι στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με μέλη των διαφόρων ομάδων όλους τους προβληματισμούς και τις απορίες σας, μέσα από τα break rooms που έχουν διαμορφώσει ειδικά για τους ενδιαφερόμενους.

Βρείτε εδώ ποια θα είναι τα άτομα με τα οποία θα συνομιλήσετε καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που σας αφορούν και δηλώστε συμμετοχή σήμερα.

Κρατήστε δωρεάν τη θέση σας!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις