Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Reveffect: Το revenue management με διεθνή standards

Η ελληνική startup αυξάνει τον ανταγωνισμό και μειώνει το κόστος, μετρώντας ήδη συνεργασίες με πολλά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.

Η REVEFFECT είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που συνδυάζει τεχνολογία και συμβουλευτική για να βοηθήσει στη διαχείριση των ξενοδοχείων και συγκεκριμένα στον τομέα των εσόδων. Η έμπειρη ομάδα της χρησιμοποιεί business intelligence εργαλεία για να αναλύσει τα δεδομένα με στόχο την πιο αποτελεσματική λήψη αποφάσεων. Συγκεκριμένα, παρέχει δύο αυτόνομες τεχνολογικές λύσεις σε μια πλατφόρμα που καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες ενός revenue management. Επίσης, προσφέρει στους πελάτες της μία σειρά από συμβουλευτικές υπηρεσίες που μπορούν να εφαρμόσουν για μια βελτιωμένη στρατηγική διαχείρισης των εσόδων κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Στις λύσεις περιλαμβάνονται συμβουλές που αφορούν την ψηφιακή παρουσία των ξενοδοχείων αλλά και τη στρατηγική που ακολουθούν στις πωλήσεις τους. Ένα ακόμη εργαλείο είναι το Reveffect Travel Demand Prognosis, το οποίο προβλέπει την ζήτηση από ταξιδιώτες ανά κατάλυμα, χρησιμοποιώντας μηχανική μάθηση και τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει μια σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα της ζήτησης. Αντίστοιχα, υπάρχει το Reveffect RMS, ένα σύστημα revenue management για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας τιμολόγησης των χώρων, που ρυθμίζει την ιδανική τιμή για την αξία του καταλύματος, σύμφωνα με την κατάλληλη χρονική περίοδο, τον πελάτη και το ανάλογο δωμάτιο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις