Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Dialectica: Πρόσκληση σε νέα ταλέντα που θέλουν να «απογειώσουν» την καριέρα τους!

Η εταιρεία γιορτάζει την ανάδειξη της ως Best Workplace για τρίτη συνεχή χρονιά με την πρωτοβουλία «Build Your Future In Athens» με στόχο την προσέλκυση ταλαντούχων νέων και έμπειρων στελεχών από όλο τον κόσμο.

 Η Dialectica ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία με σκοπό την προσέλκυση νέων ταλέντων, με τίτλο «Build Your Future In Athens». Η δράση της Dialectica, μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, πραγματοποιείται στο πλαίσιο εορτασμού για την ανάδειξη της ως Best Workplace από το Great Place to Work® Hellas για τρίτη συνεχή χρονιά.

Το “Build Your Future In Athens” αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε ταλαντούχους νέους αλλά και έμπειρους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο – ανάμεσά τους και Έλληνες που εργάζονται στο εξωτερικό και επιθυμούν να επιστρέψουν στη χώρα μας – να ενταχθούν στην ομάδα της Dialectica στην Αθήνα. Τα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα αποτελούν σημαντικό hub για τη δραστηριοποίηση της Dialectica σε Ευρώπη και Ασία όπως επίσης και βάση για αρκετές ομάδες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως της Τεχνολογίας και Καινοτομίας, αντίστοιχα. 

Με στόχο να κάνει τη μετάβαση στη χώρα μας όσο πιο εύκολη και ομαλή γίνεται, η Dialectica θα παρέχει καθοδήγηση και στήριξη τόσο σε διαδικασίες που αφορούν σε δημόσιες υπηρεσίες και τραπεζικούς λογαριασμούς όσο και σε διαμονή αλλά και έξοδα μετακόμισης μεταξύ άλλων (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Ο συνιδρυτής και CEO της Dialectica, Γιώργος Τσαρούχας, σημειώνει: «Τα τελευταία δύο χρόνια δημιουργήσαμε στη χώρα μας πάνω από 300 θέσεις εργασίας και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε άλλες τόσες μέσα στα επόμενα χρόνια.  Η Αθήνα είναι η πόλη από την οποία ξεκίνησαν όλα πρίν από περίπου επτά χρόνια και από τότε δεν έχει σταματήσει να στηρίζει τη δραστηριότητα της εταιρείας σε όλον τον κόσμο. Ένα από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν την Dialectica ως Best Workplace είναι η καλλιέργεια ενός πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος όπου άνθρωποι από διαφορετικές κουλτούρες έρχονται κοντά, μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον και αναπτύσσονται μαζί. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσω αυτού του νέου προγράμματος θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη διεθνή μας ταυτότητα δημιουργώντας στη χώρα μας μια αληθινά παγκόσμια εταιρεία, ένα στοιχείο που θα αντικατοπτρίζεται τόσο στην ομάδα μας όσο και στη δραστηριότητά μας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις