Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Next Level πρόγραμμα τηλεργασίας με πρωτοβουλία της Zopa!

Η βρετανική fintech διευρύνει το πρόγραμμα εργασίας εκτός έδρας και προτείνει στους ταξιδιώτες- υπαλλήλους της 13 ιδανικούς προορισμούς χωρίς φασαρία, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας

Οι υπάλληλοι της Zopa θα μπορούν να εργάζονται από το εξωτερικό για τέσσερις ολόκληρους μήνες.

Η βρετανική ψηφιακή τράπεζα Zopa πάει την εργασία από το σπίτι ένα βήμα παρακάτω, λανσάροντας το «πιο τολμηρό και γενναιόδωρο πρόγραμμα» του κλάδου που ισχύει σήμερα.

Η Zopa έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα εργασίας εκτός έδρας διάρκειας 90 ημερών, στο ίδιο μήκος κύματος με άλλες fintechs, όπως η GoCardless, το πρόγραμμα 60 ημερών της Revolut και η Klarna, η οποία εφαρμόζει μια σχετικά μίζερη πολιτική 20 ημερών.

Εκτός από τη διεύρυνση του προγράμματος, η Zopa προτείνει επίσης 13 τοποθεσίες χωρίς φασαρία για εύκολες μετακινήσεις τον υπαλλήλων- ταξιδιωτών,  συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ελλάδας. Η τελική επιβεβαίωση του προορισμού απαιτεί την έγκριση του γραμμικού διευθυντή και ικανοποιητικά αποδεικτικά στοιχεία για το δικαίωμα εργασίας και τις φορολογικές ρυθμίσεις.

Η αναβάθμιση έρχεται στο πλαίσιο νέων παροχών προς τους εργαζομένους, προσαρμοσμένων στον μετα-πανδημικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της ισοτιμίας στην άδεια μητρότητας και πατρότητας, της υποστήριξης της εμμηνόπαυσης, της άδειας πένθους (και για κατοικίδια ζώα), της πώλησης ετήσιας άδειας και ενός προγράμματος EV.

Το νέο πακέτο έχει σχεδιαστεί από την Helen Beurier, πρώην υπάλληλο της M&S και της Pepsico, η οποία διορίστηκε πέρυσι ως η πρώτη επικεφαλής της τράπεζας σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και προέκυψε μετά από μια εκτεταμένη διαδικασία ανατροφοδότησης που διήρκεσε έξι μήνες.

Η Beurier επισήμανε: «Ο κόσμος της εργασίας έχει υποστεί μια άνευ προηγουμένου αλλαγή, απαιτώντας μεγαλύτερη ευελιξία και την αυξημένη επιθυμία να αισθανόμαστε ότι η εργασία μας έχει νόημα. Οι εργαζόμενοί μας αναζητούν πλέον θέσεις εργασίας που συνοδεύονται από την ευελιξία να υποστηρίζουν τους στόχους της ζωής τους. Πιστεύουμε ότι αυτή η πολιτική θα έχει τεράστια επιτυχία, καθώς θα επιτρέψει στους ανθρώπους μας να βιώσουν μια πλήρη και ικανοποιητική ζωή με απίστευτες ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης ».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις