Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Roomless “σήκωσε” χρηματοδότηση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

Η proptech Startup Roomless, με έδρα τη Φλωρεντία, συγκέντρωσε 1,5 εκατ. ευρώ σε seed γύρο χρηματοδότησης. Η Sensible Capital ηγήθηκε του γύρου χρηματοδότησης ενώ η Club degli Investitori επίσης συμμετείχε στον γύρο.

Η εταιρεία επικεντρώνεται σε μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ενοικιάσεις κατοικιών, συνδέοντας τους ιδιοκτήτες κατοικιών με πιθανούς ενοικιαστές .Πρόκειται για μια σύγχρονη πλατφόρμα real estate με τεχνολογία που κάνει την αναζήτηση κατοικίας απλή και αποτελεσματική.

Η Roomless, που ιδρύθηκε το 2019 από τους Riccardo Matteoni, Andrea Degli Innocenti, Andrea Primaverili and Francesco Martini, με παρουσία στην Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το νέο κεφάλαιο για να μεγαλώσει την ομάδα της και να επεκταθεί σε αγορές όπως αυτές της Πορτογαλίας και της Γαλλίας μέχρι το τέλος του έτους.

Η πρακτική της Roomless θυμίζει αυτή της Casavo, της instant buyer πλατφόρμας, με τη διαφορά ότι αντικαθιστά την αγορά κατοικιών με μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη  ενοικίαση, αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο του real estate.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις