Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To #1 gadget που «λύνει» τα χέρια των δημιουργικών freelancers

Οι νέες συσκευές της HP, laptop HP Spectre και HP Envy διακρίνονται για την ευελιξία και τις νέες δυνατότητες που παρέχουν στους επαγγελματίες

Η HP παρουσίασε τα νέα laptop HP Spectre και HP Envy, που έχουν κατασκευαστεί με την ευελιξία να δημιουργούν απρόσκοπτα στον σημερινό υβριδικό κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται άνοδος της οικονομίας των δημιουργικών χρηστών, εισάγοντας ατελείωτες δυνατότητες για να κυνηγήσουν οι άνθρωποι το πάθος τους ως ευκαιρία μερικής ή πλήρους απασχόλησης. Το 68% των δημιουργικών χρηστών ξεκίνησαν ή επέκτειναν τις δραστηριότητές τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με το 98% από αυτούς να δημιουργούν έσοδα από τη δημιουργία περιεχομένου σε μερική απασχόληση.

Αυτοί οι επαγγελματίες χρειάζονται εργαλεία που τους επιτρέπουν να συνεργάζονται εύκολα με άλλους, καθώς το 56% των creative pros τείνουν να είναι λιγότερο αφοσιωμένοι στον ομιλιτή εάν το video του είναι απενεργοποιημένο. Οι επιδόσεις ισοδυναμούν με παραγωγικότητα, γι’ αυτό το 60% των δημιουργικών χρηστών επιβραβεύουν τις επιδόσεις σε έναν υπολογιστή.

 «Οι δημιουργικοί χρήστες δεν περιορίζονται μόνο σε επαγγελματίες φωτογράφους, σχεδιαστές, συνθέτες και συντάκτες, ο καθένας είναι δημιουργός που συνεργάζεται με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους και δημιουργεί από το σπίτι, την εργασία και όλα τα ενδιάμεσα μέρη», είπε η Josephine Tan, Global Head, Consumer Personal Systems της HP Inc. «Ο σημερινός υβριδικός κόσμος απαιτεί μια νέα προοπτική σχετικά με το τι μπορεί κανείς να δημιουργήσει, γι’ αυτό η HP λανσάρει ένα ποικιλόμορφο σύνολο συσκευών στο χαρτοφυλάκιο των Spectre και Envy για να επιτρέψει τη δημιουργία χωρίς περιορισμούς».

Δημιουργήστε με όποιον θέλετε

Δημιουργήστε με ομαλό, απρόσκοπτο και συνεργατικό τρόπο με τη νεότερη σειρά υπολογιστών Spectre και Envy. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν το HP Presence και το HP GlamCam για να προσφέρουν εκπληκτικές εμπειρίες εικόνας και ήχου στις βιντεοκλήσεις, με χαρακτηριστικά όπως:

 • Μια κάμερα 5 MP για τέλεια ευκρίνεια εικόνας κατά τη συνεργασία με συναδέλφους ή συνάντηση με πελάτες.
 • HP Auto Frame και HP Dynamic Voice Leveling για διαδραστική εμπειρία video και ήχου ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο δωμάτιο.
 • Backlight Adjustment για αυτόματη διόρθωση εικόνας video σε οποιοδήποτε περιβάλλον όπου μπορεί να πραγματοποιείτε μια κλήση.
 • Appearance Filter για το 60% από εμάς που είμαστε πιο ανασφαλείς στην κάμερα παρά στην πραγματική ζωή. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει να γίνονται εύκολα μικρoβελτιώσεις στο δέρμα, στα δόντια και στα μάτια.
 • Bi-directional AI noise reduction, μικρόφωνα  διαμόρφωσης δέσμης και τετραπλά ηχεία για εξαιρετική εμπειρία ήχου κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων ή \ηχητικών κλήσεων. 
 • Network Booster που βελτιστοποιεί το εύρος ζώνης δικτύου για μείωση του παγώματος της οθόνης και της απόρριψης κλήσεων.
 • Ειδοποιήσεις απορρήτου που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη για συνεργασία και δημιουργία σε δημόσιους χώρους, θολώνοντας την οθόνη όταν κάποιος βρίσκεται πίσω σας.

Δημιουργήστε ό,τι θέλετε

Ανεξάρτητα από το είδος του creative pro που είστε, οι επιδόσεις είναι το κλειδί. Οι νεότεροι υπολογιστές Spectre και Envy προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών, όπως επεξεργαστές, οθόνες και άλλα, για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι κατάλληλη για τον τρόπο που θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε. Αυτό περιλαμβάνει:

 • Οθόνη OLED με ανάλυση έως 4K για πιο φυσική εμπειρία θέασης και 120 Hz για 2 φορές ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης και ομαλές ενέργειες απόκρισης.
 • Μια οθόνη αφής για να αξιοποιήσετε πολλές χειρονομίες, όπως άγγιγμα για zoom, διπλό πάτημα και παρατεταμένο πάτημα για να δημιουργήσετε και να χειριστείτε εύκολα σχέδια και άλλο δημιουργικό περιεχόμενο. Κρατήστε σημειώσεις ή σχεδιάστε ευκολότερα με υπολογιστές που διαθέτουν στυλό.
 • Μια ποικιλία μεγεθών οθόνης και αναλογιών διαστάσεων προσφέρουν την καλύτερη προσαρμογή στη ροή του δημιουργικού σας. Επιλέξτε μια συσκευή με αναλογίας διαστάσεων 3:2 για εργασίες περιήγησης στο διαδίκτυο και παραγωγικότητα, αναλογία διαστάσεων 16:9 για παρακολούθηση video και ψυχαγωγία και 16:10 για επεξεργασία video και ήχου. 
 • Πλατφόρμες Intel® Evo™ με επεξεργαστές Intel® Core™ 12ης γενιάς για βελτιωμένη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και απόδοση.

Δημιουργήστε από όπου κι αν σας έρθει η έμπνευση

Οι δημιουργικοί χρήστες δεν χρειάζονται μόνο μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για να τροφοδοτήσουν τις δημιουργίες τους, χρειάζονται επίσης όλα τα εργαλεία που μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους για να επεκτείνουν τη φόρτιση της μπαταρίας τους. Διαθέσιμες σε συσκευές με επεξεργαστές Intel, η HP προσφέρει έξυπνες λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας:

 • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάθε φορά που υπάρχει αμφιβολία σχετικά με την προσβασιμότητα της φόρτισης.
 • In-bag detection που αξιοποιεί την τεχνολογία Intel® Dynamic Tuning για να ρυθμίζει την ισχύ του υπολογιστή ώστε να αποφευχθεί η υπερθέρμανση ή η εξάντληση της μπαταρίας όταν τοποθετείται σε τσάντα.
 • Το Adaptive Battery Optimizer παρακολουθεί τη θερμοκρασία της μπαταρίας, την κατάσταση φόρτισης και τον χρόνο χρήσης της για να διατηρήσει την υγεία της μπαταρίας σας.
 • Το Smart Sense βελτιστοποιεί την απόδοση, τη θερμοκρασία και άλλα χαρακτηριστικά μιας συσκευής με βάση τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται.

Η δημιουργία δεν περιορίζεται μόνο σε μία συσκευή. Πάνω από το 60% των creative pros χρησιμοποιούν περισσότερες από δύο συσκευές για να δημιουργήσουν. Και το 60% είπε ότι οι υπολογιστές μπορούν να πάνε από το καλό στο τέλειο μέσω του εξαιρετικού λογισμικού. Οι νέες συσκευές Spectre και Envy διαθέτουν όλες προεγκατεστημένη την HP Palette, έναν αποκλειστικό ψηφιακό χώρο εργασίας που βοηθά στην απλοποίηση της ροής του δημιουργικού και σας επιτρέπει την ομαλή συνεργασία μεταξύ συσκευών. Βρείτε οποιοδήποτε πρόσωπο στις φωτογραφίες με το HP PhotoMatch. Απολαύστε άπειρο, ευέλικτο σχεδιασμό με το Concepts. Επεξεργαστείτε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε συσκευή απρόσκοπτα και ασύρματα με το HP QuickDrop. Επεκτείνετε τον χώρο εργασίας σας, συνδεθείτε σε άλλη συσκευή για περισσότερες δημιουργικές επιλογές με το Duet για HP.

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις