Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Serial Εντρεπρενούρ: Ο Μυτιληναίος και οι Stakeholders του οικοσυστήματος!

Οι ιδέες φίλοι μου πολλές (το ξέρετε καλύτερα εσείς ή κάποιοι από εσάς) αλλά οι Stakeholders του οικοσυστήματος κατάφεραν να τις καταστρέψουν επιμένοντας – διαχρονικά – στις «δικές τους» ιδέες!

Εχθές, εδώ, γράψαμε για ένα Quiz. Όλοι θέλατε να μάθετε τι και πως! Για τους παλαιότερους αυτό… είναι νέος είναι ωραίος, είναι ο Ευάγγελος Μυτιληναίος! Ναι, ναι. Ο Όμιλος Μυτιληναίος φαίνεται πως εισέρχεται εκ νέου (δεν θα είναι η πρώτη φορά) στον χώρο των Startup εταιρειών! Όπως μαθαίνει η στήλη η νέα αυτή προσπάθεια θα γίνει πολύ οργανωμένα και θα δημιουργήσει αίσθηση! Φυσικά και ο χώρος που θα κινηθεί είναι ο χώρος της ενέργειας! Ωραία να μπαίνουν οι μεγάλοι όμιλοι στο «παιχνίδι».

Και μιας ο λόγος για το «παιχνίδι» εκείνοι οι Stakeholders του οικοσυστήματος που στο καλό είναι χαμένοι… Ξέρετε όλοι (και αυτοί για ποιους μιλάμε). Εκείνα τα «καλόπαιδα» που τους αρέσει να συστήνονται ως «Serial Entrepreneurs», τρομάρα τους! Πάλι καλά που μπήκαν (και μπαίνουν) νέοι «παίκτες» και το «παιχνίδι» αρχίζει να έχει ενδιαφέρον! Και πάλι!

Οι ιδέες φίλοι μου πολλές (το ξέρετε καλύτερα εσείς ή κάποιοι από εσάς) αλλά οι Stakeholders του οικοσυστήματος κατάφεραν να τις καταστρέψουν επιμένοντας – διαχρονικά – στις «δικές τους» ιδέες!

Αλλά είπαμε μπαίνουν νέοι «παίκτες» στην αγορά και όλα δείχνουν πως μοιράζεται εκ νέου η τράπουλα. Εξάλλου κάποιοι μάλλον θα πρέπει να πάνε (επιτέλους) σπίτι τους ! Κούρασαν και μάλιστα δείχνουν εξαιρετικά κουρασμένοι! Ακόμη και ο Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε!

Εκείνη η EasyBoat τι να κάνει άραγε; Το καλοκαίρι ξεκινά, η ομάδα «ίδρωσε» να βρει λεφτά (ας είναι καλά ο Sir Stelios) τα οποία μάλιστα (όπως λένε οι κακές γλώσσες) ακόμη δεν τα έχουν δει στα ταμεία τους! Αλλά εντάξει δεν έγινε και κάτι να χάσουν τη φετινή χρονιά (που ήδη έχει ξεκινήσει). Και του χρόνου εδώ είμαστε!

Στο μεταξύ όλοι όσοι εμφανίζονται ωσάν Μεσσίες στην αγορά (βρήκαν έδαφος) τελικά αποδεικνύονται κατώτεροι (ευγενικοί είμαστε) των περιστάσεων και οι επενδύσεις που κάνουν είναι για γέλια (και για κλάματα). Αλλά δεν βαριέσαι, η Ελλάδα έχει και «γ@@ώ τους καιρούς» (sorry… αυτοί τα λένε) προσφέροντας, εκεί στα νότια, την καλύτερη ευκαιρία να έχεις όλο τον χρόνο τέλειο μαύρισμα!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις