Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Enterprise Unicorns: Το 53% αυτών έχουν λάβει επενδύσεις από blockchain coinvestors

Επενδύοντας σε αυτές τις εταιρείες, οι blockchain coinvestors μπορούν να κερδίσουν τεράστιες αποδόσεις.

 

Οι Enterprise Unicorns ενσωματώνονται στην τεχνολογία Blockchain για να βελτιώσουν τις λειτουργίες τους, αφού το Blockchain ενισχύει την ασφάλεια και τη διαφάνεια των συστημάτων τους.

Τα τελευταία χρόνια, η υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain βρίσκεται σε άνοδο. Ένας αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων διερευνά τις δυνατότητές του για τις δραστηριότητές του. Ενώ πολλοί άνθρωποι συνδέουν το blockchain με το crypto, η τεχνολογία έχει εκτεταμένες εφαρμογές. Αρκετοί Enterprise Unicorns έχουν λάβει επενδύσεις από blockchain coinvestors. Σύμφωνα με το BanklessTimes.com, περισσότεροι από τους μισούς μονόκερους έχουν χρηματοδοτηθεί από blockchain coinvestors.

Τζόναθαν Μέρι, Διευθύνων Σύμβουλος της BanklessTimes: “Η τάση των επενδύσεων blockchain σε Enterprise Unicorns αντικατοπτρίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για αυτές τις εταιρείες υψηλής ανάπτυξης. Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται, οι επιχειρήσεις θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η επένδυση σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων. Επιπλέον, τα έργα blockchain παρέχουν στους επενδυτές την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες που άλλοι επενδυτές ενδέχεται να μην γνωρίζουν.”

Λόγοι για επενδύσεις σε Enterprise Unicorns

Οι blockchain coinvestors επενδύουν σε Enterprise Unicorns για διάφορους λόγους. Αυτές οι εταιρείες έχουν υψηλό δυναμικό ανάπτυξης και συχνά διαταράσσουν τους αντίστοιχους κλάδους τους. Επενδύοντας σε αυτές τις εταιρείες, οι blockchain coinvestors μπορούν να κερδίσουν τεράστιες αποδόσεις.

Εκτός αυτού, οι Enterprise Unicorns ενσωματώνονται στην τεχνολογία Blockchain για να βελτιώσουν τις λειτουργίες τους. Το Blockchain ενισχύει την ασφάλεια και τη διαφάνεια των συστημάτων τους. Οι blockchain coinvestors είναι συνήθως πολύ έμπειροι σε αυτήν την τεχνολογία. Έτσι, παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και υποστήριξη σε αυτές τις εταιρείες στις προσπάθειες ενσωμάτωσής τους.

Η επένδυση σε Enterprise Unicorns διαφοροποίησε επενδυτικά χαρτοφυλάκια για τους επενδυτές blockchain. Μπορούν να μετριάσουν τους επενδυτικούς τους κινδύνους επενδύοντας σε μια σειρά εταιρειών υψηλής ανάπτυξης. Επιπλέον, η επένδυση σε Enterprise Unicorns μπορεί να δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με αυτές τις εταιρείες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις