Epsilon Net: Το myDΑΤΑ Hub σύμμαχος των επιχειρήσεων για την εναρμόνιση με την ΑΑΔΕ

Σήμερα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η υιοθέτηση ψηφιακών υποδομών αποτελεί προτεραιότητα, τόσο για το Δημόσιο όσο και για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Δεν είναι τυχαίο, πως όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού και εντάσσουν καθημερινά στην εταιρική στρατηγική τους πρακτικές digital transformation, ώστε, με οδηγό την τεχνολογία να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.

Σήμερα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η υιοθέτηση ψηφιακών υποδομών αποτελεί προτεραιότητα, τόσο για το Δημόσιο όσο και για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Καθοριστικό παράγοντα, που συντέλεσε σε αυτό, αποτελεί η ΑΑΔΕ με την myDATA, την ηλεκτρονική πλατφόρμα που εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Με τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ, όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες οφείλουν να διαβιβάζουν το σύνολο των συναλλαγών Εσόδων/Εξόδων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myDATA, ώστε να ενημερώνονται αυτόματα τα ηλεκτρονικά τους βιβλία, ενισχύοντας, έτσι, τη διαφάνεια και την αξιοπιστία μεταξύ των επιχειρήσεων και της Φορολογικής Διοίκησης. Η προσπάθεια αυτή έχει ήδη αποδώσει καρπούς και ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων έχει ενταχθεί στο σύστημα.

Αναμφίβολα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η υιοθέτηση των ηλεκτρονικών βιβλίων μπορεί να ακούγεται μια πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, ωστόσο, επιλέγοντας τον σωστό στρατηγικό συνεργάτη και το κατάλληλο λογισμικό, που ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες κάθε κλάδου, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μπορούν εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια να κάνουν τα επόμενα ψηφιακά τους βήματα ανοίγοντας νέους δρόμους ανάπτυξης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος Epsilon Net, με ηγετική παρουσία στον κλάδο της πληροφορικής, οδηγεί τις επιχειρήσεις με σίγουρα βήματα στο δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Από τη θέση ευθύνης του ως επιχειρηματικού πρωταγωνιστή στο business software, με την πολυετή εμπειρία και τη μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση, με πάνω από 100.000 επιχειρήσεις, προσπαθεί με συνέπεια να στηρίζει την επιχειρηματικότητα με λύσεις και εφαρμογές που ενσωματώνουν πλήρως τη λειτουργικότητα διασύνδεσης με το myDATA, ώστε οι επιχειρήσεις και οργανισμοί που τις επιλέγουν να μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους, απολαμβάνοντας καλύτερη και ταχύτερη οργάνωση των διαδικασιών τους και μείωση του λειτουργικού τους κόστους.

Επιπλέον, η Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, προσαρμοζόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου και συνεχώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και προσφέρει το myDΑΤΑ Hub, μια πρωτοποριακή SaaS λύση πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ. Η λύση έχει σχεδιαστεί από τον Όμιλο Epsilon Net και την Invoice Hub, εταιρεία ιδρυμένη από τη σύμπραξη των ΕΛΜΗ Systems, OTS και High Technology.

Το myDΑΤΑ Hub απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, και είναι συμβατό με οποιαδήποτε ERP εφαρμογή της αγοράς. Ανεπτυγμένο στο Microsoft Azure, υποστηρίζει τη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA, on premise και on cloud, επιτρέποντας σε κάθε επιχείρηση να ευθυγραμμιστεί με ταχύτατα, ευκολία και χαμηλό κόστος, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα εύκολο και φιλικό περιβάλλον εργασίας διασφαλίζοντας την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Το myDΑΤΑ Hub, βραβευμένο με silver award στα IMPACT BITE Awards 2021, στις κατηγορίες «Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος/Υπηρεσίας» και «Ενοποίηση Συστημάτων» αποτελεί τη λύση που οι επιχειρήσεις εμπιστεύονται για την καθημερινή τους λειτουργία και τη διασύνδεσή τους με την ΑΑΔΕ. Πρόκειται για μια λύση που εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που την επιλέγουν, άμεση μετάβαση στην επόμενη μέρα, αφού είναι συμβατή με κάθε ERP της αγοράς, χωρίς να απαιτεί επιπλέον κοστοβόρες αναβαθμίσεις. Επιπλέον, προσφέρει γρήγορη εγκατάσταση, καθώς απαιτεί πολύ λίγο χρόνο αρχικοποίησης, εξασφαλίζοντας, παράλληλα, ομαλή ενσωμάτωση στην επιχείρηση, χωρίς να διαταράσσει τη ροή των καθημερινών εργασιών.

Παράλληλα, λειτουργεί με αυτόματα updates εκδόσεων στο cloud, επιτυγχάνοντας την πλήρη και συνεχή εναρμόνιση με κάθε νομοθετική αλλαγή.

Είσαι σαφές, ότι ο Όμιλος Epsilon Net ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των οργανισμών με τον πιο σύγχρονο τρόπο, επενδύοντας συνεχώς σε τεχνολογίες αιχμής που διασφαλίζουν τη διαφάνεια και εμπιστοσύνη ανάμεσα στην επιχειρηματική κοινότητα και τη φορολογική αρχή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις