Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Huawei: Η εποχή του υβριδικού cloud είναι πραγματικότητα

Η εποχή του υβριδικού cloud, επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

 

Στο Huawei Connect 2022, η Huawei παρουσίασε τη Λύση Easy CloudFabric — την πιο πρόσφατη αναβάθμιση της λύσης CloudFabric 3.0 Data Center— η οποία ξεχωρίζει με τρία χαρακτηριστικά: εύκολη ανάπτυξη, εύκολo O&M και εύκολη εξέλιξη. Η λύση αυτή δημιουργεί μια απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης για την εποχή του υβριδικού cloud, επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο υφίστανται μετασχηματισμό στο cloud και εξελίσσονται όσον αφορά στους τύπους υπηρεσιών, τους τρόπους εξυπηρέτησης και τις διαδικασίες παραγωγής. Η Bank 4.0, η έξυπνη κυβέρνηση και η έξυπνη υγειονομική περίθαλψη ωθούν τα data centers των επιχειρήσεων προς τα multi-cloud και τα υβριδικά cloud, θέτοντας νέες απαιτήσεις για ταχύτερη ανάπτυξη, πιο αποτελεσματικό O&M, υψηλότερη ετερογενή συμβατότητα και ομαλότερη εξέλιξη στα δίκτυα.

Ο Arthur Wang, Αντιπρόεδρος του Τομέα Δικτύου Data Center της γραμμής προϊόντων Data Communication της Huawei, δήλωσε: «Στην ψηφιακή εποχή, οι επιχειρήσεις έχουν διάφορους τύπους υπηρεσιών και απαιτούν πολλές φορές περισσότερες αλλαγές δικτύου. Για αυτόν τον λόγο, είναι ζωτικής σημασίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό ένα πιο ευέλικτο και απλοποιημένο δίκτυο data center, το οποίο συνδέει δεδομένα παραγωγής και λειτουργίας».

Η λύση Huawei Easy CloudFabric προσφέρει στους χρήστες απλότητα μέσω τριών χαρακτηριστικών:

Εύκολη ανάπτυξη: ταχύτερη διάθεση υπηρεσιών

Η λύση Easy CloudFabric επιτρέπει γρήγορη ανάπτυξη με ένα κλικ απαιτώντας μόνο τρεις απλές παραμέτρους. Αυτό μειώνει τον χρόνο παράδοσης του δικτύου από εβδομάδες σε λεπτά. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χειροκίνητες αλλαγές δικτύου με ποσοστό σφάλματος έως και 40%, εκτελείται προσομοίωση και επαλήθευση για όλες τις αλλαγές δικτύου, διασφαλίζοντας 100% ακρίβεια διαμόρφωσης της υπηρεσίας.

Εύκολο O&M: καλύτερη διασφάλιση εφαρμογής

Η λύση Easy CloudFabric παρέχει έναν ψηφιακό χάρτη δικτύου για εφαρμογές, ο οποίος μετράει την ποιότητα των υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο και εντοπίζει τις βασικές αιτίες με ένα μόνο κλικ. Αυτό μειώνει τον χρόνο αντιμετώπισης προβλημάτων από ημέρες σε λεπτά, διασφαλίζοντας βέλτιστη εμπειρία υπηρεσίας.

Εύκολη εξέλιξη: πιο απλή αναβάθμιση αρχιτεκτονικής

Με ενσωματωμένο το Multi-Datacenter Controller (MDC) στη λύση Easy CloudFabric, επιτυγχάνεται η διασύνδεση σε δημόσια clouds μέσω ανοιχτών APIs. Μπορεί να επαναφέρει όλες τις πολιτικές παλαιού τύπου στα δημόσια cloud, επιτυγχάνοντας τελικά αυτοματοποιημένη διαχείριση από άκρο σε άκρο για δίκτυα υβριδικού cloud. Αυτό επιτρέπει την ομαλή εξέλιξη από ιδιωτικά cloud σε υβριδικά cloud για data centers των επιχειρήσεων.

Μέχρι σήμερα, το CloudFabric 3.0 της Huawei έχει αναπτυχθεί σε data centers σε περισσότερους από 21.000 πελάτες σε διάφορους τομείς όπως τα οικονομικά, τις δημόσιες υπηρεσίες, το ISP, τις κατασκευές και την ενέργεια. Καθώς η ψηφιοποίηση ενισχύεται και οδηγεί σε περαιτέρω καινοτομία δικτύου, η Huawei θα συνεχίσει να καινοτομεί στις δυνατότητες του δικτύου data center της για να υποστηρίξει την εξέλιξη των επιχειρήσεων προς τις έξυπνες λειτουργίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις