Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Thessaloniki Smart Up Innovation Hub: Στις 10 Νοεμβρίου το Demo Day

Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, στις 6 το απόγευμα, πραγματοποιείται η τελική παρουσίαση (DEMO DAY) από 12 νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) , οι οποίες συμμετείχαν στο πρόγραμμα ωρίμανσης Thessaloniki Smart Up Innovation Hub που υλοποίησε η ΑΖΚ από τον Ιούνιο του 2014.

Στο πλαίσιο της Demo Day πραγματοποείται η εκδήλωση Grow 2 Market που διοργανώνει η ΑΖΚ και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ».

Το Grow-2-Market χωρίζεται σε τρία μέρη:
1. Στην παρουσίαση και αξιολόγηση των νεοφυών ομάδων σε μια κλειστή διαδικασία  για το ευρύ κοινό (Pitching Session).
2. Στη δυνατότητα που έχουν νεοφυείς επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας να γνωριστούν, κατόπιν εγγραφής, με το επενδυτικό και επιχειρηματικό κοινό (Networking Session).
3. Στη διεξαγωγή ανοικτής εκδήλωσης με θέμα συζήτησης τη δημιουργία βιώσιμων καινοτόμων επιχειρήσεων (Open Session).

Σκοπός της δράσης Thessaloniki Smart Up Innovation Hub είναι η υποστήριξη νέων επιχειρήσεων μέσα από ένα σύνολο ενεργειών που περιλαμβάνει προγραμματισμένη καθοδήγηση και δικτύωση, με απώτερο στόχο την ταχεία μετάβαση των ομάδων σε ένα επόμενο στάδιο ωρίμανσης για την δοκιμαστική είσοδο στην αγορά και την μεταγενέστερη προσέλκυση επενδυτικού ή επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης (ΥΜΑΘ), της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του δήμου Θεσσαλονίκης, των Εμπορικού και Βιομηχανικού (ΕΒΕΘ), Βιοτεχνικού (ΒΕΘ) και Επαγγελματικού (ΕΕΘ) Επιμελητηρίων Θεσσαλονίκης και των Συνδέσμων Βιομηχανιών (ΣΒΒΕ) και Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στην παρακάτω εικόνα

INVITATION-Grow2Market-DEMOday

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις