Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MITEF Greece Startup Competition: Πρώτη ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού

Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το INNOVATHENS διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, στις 19:00μμ, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας σχετικά με το νέο διαγωνισμό, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας www.mitefcompetition.org/greece, ξεκινούν στις 17 Νοεμβρίου, 2014 και λήγουν τα μεσάνυχτα στις 31 Δεκεμβρίου, 2014. Τον Ιανουάριο, 2015, οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο www.mitefcompetition.org/greece, και να εγγραφθούν στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Sign Up for Updates), για να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με το διαγωνισμό. Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και τα social media του ΜΙΤΕF Greece.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή (ηλεκτρονική κράτηση θέσης) στον ακόλουθο ιστότοπο: www.innovathens.gr. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν προετοιμάσει τις ερωτήσεις τους σχετικά με το διαγωνισμό και την αίτηση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ροή της εκδήλωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις