Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι καλύτερες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου έρχονται στη Αθήνα

Η έκθεση της QS Connect 1-2-1 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στο Divani Caravel και φέρνει τα καλύτερα προγράμματα ΜΒΑ των κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου. Η έκθεση προσφέρει εξατομικευμένες συνεντεύξεις 30 λεπτών με υπεύθυνους εγγραφών κορυφαίων διεθνών σχολών διοίκησης όπως: ALBA Graduate Business School, HEC Paris, IE Business School, Imperial College, RSM Erasmus, S P Jain School of Global Management, Manchester University Business School, University of Strathclyde.

Με βάση την τελευταία έρευνα της QS έχει διαπιστωθεί ότι οι εργοδότες εκτιμούν το MBA πλήρους φοίτησης πιο πολύ από κάθε άλλο μεταπτυχιακό προσόν. Το μέσο ετήσιο εισόδημα ενός Ευρωπαίου αποφοίτου ΜΒΑ ανέρχεται στα 91.586 δολάρια σε αντίθεση με 45.500 δολάρια που λαμβάνει ένας απόφοιτος μάστερ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δώσει ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα σε όλους όσους βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων ΜΒΑ και θέλουν έγκυρες πληροφορίες για σπουδές ΜΒΑ και GMAT αλλά και σε όσους έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αιτήσεων αλλά θέλουν να εξοικειωθούν σε συνθήκες συνέντευξης και να βελτιώσουν την αίτησή τους. Στην έκθεση της QS θα μπορέσουν να μιλήσουν όχι μόνο με τους εκπροσώπους των σχολών διοίκησης αλλά και με επιτυχημένους αποφοίτους ΜΒΑ και να λάβουν προσωπικές συμβουλές για την καριέρα τους, καθώς και να μάθουν χρήσιμους τρόπους για να τελειοποιήσουν το βιογραφικό τους.

H έκθεση της QS Connect 1-2-1 προσφέρει:
– Πρόσβαση στις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο
Πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις διάρκειας 30 λεπτών με υπεύθυνους εγγραφών
– Δωρεάν βοήθεια για την εύρεση του ιδανικού προγράμματος MBA
QS υποτροφίες ύψους $1.700.000 εκατομμυρίων
Μια υποτροφία GMAT από Koutsodontis Test Prep
Μια υποτροφία ‘The MBA Application Package’ από Network Test Prep
– Δωρεάν έλεγχος βιογραφικού από CVexperts
Speed Career Mentoring από 100mentors με επιτυχημένους αποφοίτους ΜΒΑ που δραστηριοποιούνται στους τομείς των επιχειρήσεων και του μάνατζμεντ

Για την συμμετοχή σας απαιτείται η υποβολή βιογραφικού στα αγγλικά. Για να μπορέσετε να παρευρεθείτε στη εκδήλωση μπορείτε να εγγραφείτε τώρα πατώντας εδώ. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Τόπος διεξαγωγής: Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, Αθήνα, Divani Caravel Hotel – Βασ. Αλεξάνδρου 2. Η έκθεση ανοίγει 17.00 και κλείνει 22.00

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις