Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Μαγικό” Μεσογειακό κουτί από την MonthlyFlavors!

Την ιδιαίτερα επιτυχημένη σε μια σειρά από χώρες του εξωτερικού και δη στις ΗΠΑ και την Αγγλία ιδέα της συνδρομητικής υπηρεσίας στο χώρο της διατροφής επιχειρεί να φέρει στη χώρα μας η MonthlyFlavors, την οποία ίδρυσαν πρόσφατα οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ιωάννης Βούλτσης και Μαριεντίνα Χαρδαλιά.KALO_MONTHLY_FLAVORS_2

Συγκεκριμένα, ο συνδρομητής που εγγράφεται στην πλατφόρμα της MonthlyFlavors λαμβάνει κάθε μήνα ένα κουτί-έκπληξη το οποίο περιέχει 5-6 Μεσογειακά όσο και μοναδικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που προέρχονται από ανερχόμενους παραγωγούς. Περιλαμβάνει δε ένα συνδυασμό από γλυκό, αλμυρό και σνακ, τα οποία έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα από την ομάδα της ΜonthlyFlavors. Η αξία του κουτιού της ΜonthlyFlavors βρίσκεται στην χαρά που λαμβάνει κάθε συνδρομητής τη στιγμή κατά την οποία το ανοίγει και δοκιμάζει τα προϊόντα.

Μηνιαία χρέωση 29 ευρώ

monthly-flavorsΑπώτερος σκοπός της MonthlyFlavors είναι να “μυήσει” το εγχώριο κοινό στην υγιεινή Μεσογειακή διατροφή με προϊόντα μικρών παραγωγών που δεν βρίσκονται εύκολα σε σημεία μαζικής πώλησης. Η δε ποικιλία των προϊόντων είναι μεγάλη και αποτελείται από ένα φάσμα γκουρμέ αλλά και παραδοσιακών προϊόντων. Αποτέλεσμα; Ο πελάτης-συνδρομητής ανακαλύπτει νέα προϊόντα και διευρύνει τους γευστικούς του ορίζοντες. Όσο για το κόστος; Για τους πελάτες από την  Αθήνα, η συνδρομή ανέρχεται στα 29 ευρώ μηνιαίως, ενώ για όσους εγγραφούν κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση της τάξεως των 10 ευρώ το μήνα για το πρώτο δίμηνο. Στην δε τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα της αποστολής. Για τους εκτός Αττικής συνδρομητές, θα υπάρχει σχετική επιβάρυνση για τα μεταφορικά.

Στόχος η αγορά της Αγγλίας – Σχέδιο χρηματοδότησης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα αποτελεί για την MonthlyFlavors μια δοκιμαστική αγορά, καθώς απώτερος σκοπός είναι να εισέλθει στην αγορά της Αγγλίας και δη του Λονδίνου μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς. Υπό αυτό το πρίσμα, η MonthlyFlavors επεξεργάζεται ένα σχέδιο χρηματοδότησης, το οποίο θα της επιτρέψει να κινηθεί με δυναμικό τρόπο. Προς το παρόν η εταιρεία έχει χρηματοδοτηθεί με ιδίους πόρους, που θα αξιοποιηθούν πρωτίστως για ενέργειες marketing και logistics.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις