Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Get CruiseINN: Η πρώτη μέρα πάνω στο κρουαζιερόπλοιο της νεανικής επιχειρηματικότητας!

Την πρώτη του ημέρα ολοκλήρωσε χθες, Δευτέρα, το Get CruiseINN, ο διαγωνισμός επιχειρηματικότητας για νέους που διοργανώνουν StartupBus Europe Greece, ThinkBiz και Celestyal Cruises.

Με σχεδόν 40 συμμετέχοντες, το πλοίο αναχώρησε από τον Πειραιά για ένα ταξίδι στα νησιά του Αιγαίου και τα τουρκικά παράλια, κατά τη διάρκεια του οποίου οι επιχειρηματικές ομάδες που σχηματίστηκαν θα αναπτύξουν επιχειρηματικές ιδέες στον τομέα του τουρισμού και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και θα τις παρουσιάσουν διεκδικώντας βραβεία από τους χορηγούς της εκδήλωσης.

cruiseinn day 01 01

Το Startupper.gr βρίσκεται στο Celestyal Odyssey, το πλοίο με το οποίο ταξιδεύει το Get CruiseINN, και καταγράφει το κλίμα της πρώτης επιχειρηματικής κρουαζιέρας στην Ελλάδα!

cruiseinn day 01 02

Το Celestyal Odyssey αναχώρησε στις 11 το πρωί της Δευτέρας από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ μετά τις απαραίτητες διαδικασίες εξοικείωσης με τις λειτουργίες του πλοίου, οι συμμετέχοντες καλωσορίστηκαν από τους διοργανωτές και την ιδιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου και στη συνέχεια παρουσίασαν τις ιδέες που θέλουν να αναπτύξουν στη διάρκεια του διαγωνισμού. Αφού παρακολούθησαν ένα workshop σχετικά με τη σύνταξη του Business Model Canvas, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες – ανάλογα με την ιδέα στην οποία προτιμούσαν να συμμετάσχουν – και ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους.

cruiseinn day 01 078

Το απόγευμα το πλοίο έφτασε στον πρώτο προορισμό του για το τετραήμερο ταξίδι του, δηλαδή το λιμάνι της Μυκόνου. Εκεί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποβιβαστούν και να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης, πριν συνεχίσουν τη δουλειά. Οι περισσότεροι, πάντως, προτίμησαν να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη των ιδεών τους, ακόμη και στο κοσμοπολίτικο νησί. Στις 11 το βράδυ όλοι είχαν επιστρέψει στο πλοίο, το οποίο ξεκίνησε προς το νέο του προορισμό, τα τουρκικά παράλια και το Κουσάντασι, όπου έδεσε το πρωί της Τρίτης.

cruiseinn day 01 03

Πατώντας εδώ δείτε το σύντομο βίντεο από την πρώτη μέρα του CruiseINN με δηλώσεις από τους διοργανωτές

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις