Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 500.000 ευρώ για το e-table.gr

Στην ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου χρηματοδότησης, συνολικού ύψους 500.000 ευρώ που προήλθε από Έλληνες και ξένους επενδυτές, προχώρησε το e-table.gr, πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια. Με τα νέα κεφάλαια που άντλησε η εταιρεία, προγραμματίζει να επεκταθεί σε μια σειρά από τουριστικούς προορισμούς και πόλεις της χώρας μας, την ανάπτυξη του συστήματος Table και Guest Management για τα συνεργαζόμενα εστιατόρια, τη δημιουργία νέων στρατηγικών συμμαχιών, αλλά και την ανάπτυξη της δυνατότητας εύρεσης ενός συγκεκριμένου πιάτου στα εστιατόρια από το χρήστη μρ την ταυτόχρονη δυνατότητα βαθμολόγησής του.

Δείτε σχετικό θέμα | e-table.gr: Για την «κυριαρχία» στις online κρατήσεις σε εστιατόρια, με «προίκα» 200.000 ευρώ

Aπό τα τέλη Ιουλίου του 2014, όποτε και ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του, το e-table αριθμεί περισσότερα από 1.200 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 15 πόλεις πανελλαδικά, ενώ παράλληλα έχει δεχτεί παραπάνω από 15.000 κρατήσεις από χρήστες τηλεφωνικά, online στο www.e-table.gr είτε μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά. Μέσω του e-table.gr, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν δωρεάν την κράτησή τους ολόκληρο το 24ωρο, με άμεση επιβεβαίωση και δίχως την χρήση πιστωτικής κάρτας ή τηλεφωνικής επικοινωνίας για την επιβεβαίωση της κράτησης. Επιπροσθέτως, το e-table.gr έχει εισαγάγει και ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστών πελατών του, επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερα προνόμια και εκπτώσεις στον τελικό λογαριασμό των χρηστών. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως το e-table.gr έχει προχωρήσει στη δημιουργία εικονικών περιηγήσεων, ενώ έχει βραβευτεί και σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα app awards 2015.

Δείτε σχετικό θέμα | e-table: Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών και λανσάρισμα στον Βόλο 

Όπως σημείωσε ο Κώστας Σαριδάκης, συνιδρυτής του e-table.gr: “Με το επιτυχές κλείσιμο του 2ου γύρου χρηματοδότησης νιώθουμε ότι αναγνωρίστηκε η σκληρή δουλειά που έχει κάνει η ομάδα μας τους τελευταίους μήνες”. Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας και επενδυτής  Απόστολος Αποστολάκης, ο οποίος συμμετείχε στην πρώτη χρηματοδότηση του e-table.gr ύψους 200.000 ευρώ, υπογράμμισε: “Είμαι χαρούμενος που βλέπω το e-table.gr να μεγαλώνει και να βελτιώνει τη διαδικάσια αναζήτησης και κράτησης σε εστιατόρια για όλο και περισσότερους χρήστες. Μετά από 10 μήνες όλα δείχνουν ότι το e-table.gr θα μεταβληθεί σε μια ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις